Ceca i Voyage objavili duet koji niko nije mogao da zamisli, fanovi ne veruju šta čuju: „Duo za koji nismo znali da nam treba“ VIDEO

hsu
Youtube/Idjvideos

Nakon velikog iščekivanaj publike, danas je objavljen duet Cece Ražnatović i mladog repera Vojaža koji su ranije najavili saradnju u kojoj se pričalo nedeljama unazad.

Iako mnogima na prvi pogled nespojiv duo, Ceca i Vojaž ukrstili su glasove u numeri pod nazivom „Muškarčina“ koja je osvojila publiku na prvo slušanje.

Kao neko ko prati trendove, pevačica se lako uklopila u numeru modernog zvuka kojoj je dala poseban doživljaj svojim sutentičnim glasom.

ceca i voyage pesma
Youtube/Idjvideos

Pesma je ekranizovana i visokobudžetnim spotom koji je urađen po svetskim standardima.

„Duo za koji nismo znali da nam treba“, „Majka majkuje“, „Ovo smo čekali“ neki su od komentara ispod spota koji možete pogledati u nastavku.

Inače, Ceca danas slavi rođendan, povodom čega se oglasila Anastasija sa emotivnom porukom.

-Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! Budi uvek srećna! Ništa manje ti ne pristaje! Volim te! – poručila je Anastasija svojoj majci.

BONUS VIDEO- Ceca o napadima na Šejlu Zonić:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Autor: S. Čumić