Bugarska muzička zvezda oduševljena Draganom Mirković, evo šta je radila u prvim redovima (VIDEO)

5c3caca0fd2109760e7606f9b9766f718c1b012f

U jeku priprema za najavljeni spektakl koji će održati u Beogradskoj areni krajem godine Dragana Mirković uveliko nastupa, a sada je napravila pravi užitak za muzičke sladokusce u Bugarskoj gde je tamošnja publika uživala u Gaginim vanvremenskim hitovima.

Među posetiocima je bila i bugarska pop-folk zvezda Gloria koja je pomno snimala Draganin nastup iz prvih redova, a nije odolela i da se fotografiše sa našom muzičkom zvezdom.

-Dragana Mirković, legenda – napisala je Galina Peneva Ivanova poznata pod umetničkim imenom Gloria ispod slike sa našom folk zvezdom.

Gloria je delila snimke sa Draganinog nastupa u jednom klubu na svojim nalozima na društvenim mrežama, očigledno poneta dobrim pesmama i sjajnom energijom naše pevačice.

Podsetimo Gloria je oduševljena srpskom muzikom a nedavno je objavila i zajedničku pesmu sa Draganom Kojićem Kebom koja beleži nilionske preglede. O toj saradnji je i Keba govorio.

-Glorija je jedno od najvećih imena u Bugarskoj. Planiramo zajednički solistički koncert u Areni Armeec u Sofiji. Moram da istaknem da je pesma totalni hit u celoj Bugarskoj i dobrim delom u Grčkoj i Turskoj -izjavio je tada Keba.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić