Breskvica se prvi put javno obratila Teya Dori nakon proglašenja pobednika

breskvica pze filip
Breskvica se prvi put javno obratila Teya Dori

Mlada Anđela Ignjatović Breskvica važila je za jednog od favorita na takmičenju „Pesma za Evroviziju 2024. godine“ gde je nastupala sa pesmom „Gnezdo orlovo„.

Ona je osvojila ubedljivu pobedu kada je glasanje publike u pitanju, ali nakon glasanja stručnog žirija pobedila je njena koleginica Teya Dora.

Breskvica se prvi put javno obratila Teya Dori

breskvica 4
Breskvica se prvi put javno obratila Teya Dori

Breskvica se sada prvi put nakon finala oglasila na svom Instagram profilu.

-Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva- napisala je ona.

image 3 1
Breskvica se prvi put javno obratila Teya Dori / foto: @brrrreskvica

BONUS VIDEO: Breskvica izjava PZE

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Printscreen,
Autor: K.Marković