„Oglasile su se neke ličnosti koje nisam očekivala“ Breskvica oduševljena podrškom javnih ličnosti, pa obećala: „Slavićemo“ (VIDEO)

Anđela Ignjatović Breskvica izvela je večeras, u finalu „Pesme za Evroviziju 2024“ numeru „Gnezdo orlovo“, koja je, kako je ona već više puta rekla, „pre svega patriotska“.

breskvica pze filip 8

Breskvica je nakon nastupa na „Pesmi za Evroviziju“ otkrila kako se oseća i naglasila da priželjkuje pobedu.

-Bilo je treme pre nego što sam izašla, a čim sam izašla bilo mi je divno. Sada mi je bilo lakše nego prvi put. Bila sam opuštenija, nekako sam bila sigurnija u sebe. Nadam se da sam i dalje favorit. Ja se nadam pobedi, kao i svi. Prolazak u finale sam proslavila sa porodicom i ekipom. Šta god da se desi ponovo ćemo da slavimo. Porodica mi je najveća podrška. Ne bih se ponovo prijavila za „Pesmu za Evroviziju“ – rekla je Breskvica i dodala:

-Oglasile su se neke ličnosti koje nisam očekivala, Indira Radić, Sloba i njegova žena, brojni ljudi. To me tera da dam još više od sebe, osećam se lepo – kazala je ona.

breskvica 1


Inače, veliki favoriti za pobedu na „Beoviziji 2024“ su Anđela Ignjatović Breskvica, Zorja Pajić, Konstrakta i Teya Dora, a ko će od 16 finalista pobediti saznaćemo uskoro.

breskvica 9

Razgovor sa Breskvicom nakon nastupa u finalu PZE pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F.Pavlović/Printscreen RTS,
Autor: A.Dačić