Boris Novković se razvodi četvrti put, sada i od četvrt veka mlađe žene?!

Screenshot 20230322 112242 com.instagram.android edit 24933799247757
Foto: Instagram boris_novkovic

Da pevač Boris Novković i 25 godina mlađa manekenka Iris Volf imaju krizu u braku, nagovestili su u septembru 2020, kad su odlučili da žive odvojeno, a iako je u međuvremenu usledilo pomirenje i rođene Borisovog četvrtog deteta, ona se ponovo iselila iz stana u Zagrebu.

-Mi pokušavamo spasti ovo na naš način – objasnio je svojevremeno muzičar.
Međutim, po kuloarima se šuška kako su Boris i njegova četvrta supruga, s kojom nije bio dugo u javnosti, ponovno razdvojeni, a sve ovo prenose hrvatksi mediji.

S poštanskog sandučića na vratima zgrade njene zagrebačke adrese u kvartu Maksimir nestalo je prezime Novković, koje je stajalo uz Volf. Njegovo prezime atraktivna manekenka imala je dodato još u proleću 2022. godine.

-Ne želim razgovarati o svom privatnom životu – kratko je rekao Novković za hrvatske medije.

Par se ne prati ni na društvenim mrežama, a od januara 2020. pevač ne objavljuje suprugu.

Pre Volfove, Boris je bio tri puta u braku. U vreme velike popularnosti 90-ih pevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (51). Venčali su se mladi i u braku bili pet godina. Drugi put se zakleo na večnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou i Bona. Pevačev brak sa Lucijom raspao se kada se on zaljubio u slikarku Ivu Višošević. Zajedno su bili tri i po godine, ali nisu se venčali.
Nakon raskida sa Ivom, usledio je treći Borisov brak. U avgustu 2016. pevač je oženio 18 godina mlađu Ines Katić, od koje se razveo posle samo pet meseci braka, početkom 2017. godine.

e15e41d41901302039094fef17236bd2c2239dc6

Boris i četvrt veka mlađa „najseksi Hrvatica iz 2015.“ Iris Volf venčali su se kasnije, a imaju ćerku Si i sina Neu.

-Menjao sam se i stalno se menjam, to nam je zadaća na ovom svetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati ko smo, odakle dolazimo, gde idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživeo sam sa sobom, kad bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poenta je da zauvek verujem u ljubav i nikad ne prestajem – rekao je svojevremeno.

Foto: Instagram boris_novkovic,
Autor: A.Dačić