BOLNA TEMA Dinča iskreno o svojoj karijeri: „Mrzovoljan sam i lenj“

2feb8692ac878e1a9e5bb60760a66ba20f547e8f

Od kada se pojavio u „Zvezdama Granda“ pevač Milan Dinčić Dinča pored talenta za muziku, na sebe je skrenuo pažnju i načinom oblačenja. Milan je sigurno jedan od muškaraca koji ima najviše garderobe na javnoj sceni.

Što se tiče garderobe, imam je baš puno. Sve je kod mog oca, pa zapravo najviše garderobe ima on. Ranije sam je mnogo kupovao, pa mnoge stvari nisu ni nošene – kazao je Dinčić.

Iako se danas smelo oblače svi, kritiku zbog načina odevanja uglavnom trpe žene, a sa time se slaže i Dinča.

Pa da. Veći je akcenat na ženama, ali mislim da je njima i teže. Mi muškarci lakše možemo da se iskombinujemo – iskreno je odgovorio Dinča.

Mnogi takmičari u muzičkom šou „Zvezde Granda“ se trude da ponesu smelije odevne kombinacije, pa i na taj način skrenu pažnju na sebe što je drugačije u odnosu na period kada se Dinča takmičio.

-Često sam u nekoj kežual varijanti, ali se ljudima jednostavno dopada kako ja to iznesem – objasnio je Milan.

5ce3606c4ff7d46e7310566ee4a143bb3b9a25a0

Zanimalo nas je ko više novca troši na garderobu, Dinča ili njegova supruga.

-Svakako da supruga više troši novca na garderobu od mene, ali hvala Bogu da imamo jedno drugo – rekao je pevač kroz osmeh.

Dugo vremena je prošlo od kada Milan nije snimio ni jednu novu pesmu, a sada je otkrio i zbog čega je to tako.

-Imam neke pesme koje sam sam prvaio i velika mi je želja da ih snimim. Fali mi vetar u leđa, malo sam mrzovoljan. Lenj sam, priznajem – iskreno je odgovorio Dinča.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk