Login/Registracija

„ŽENA JE OSOBA KOJA SVESNO STVARA MUŽU KONFUZIJU“ Veljko Ražnatović OTKRIO DETALJE IZ BRAKA, a ono što je objavio niko nije očekivao (FOTO)

Od kada su Veljko i Bogdana Ražnatović stupili u vezu, a zatim i u brak oni su neprestano pod budnim okom javnosti i svaki korak Cecinog sina i snajke pomno se prati. Njih dvoje već imaju sina Željka, a sad čekaju i drugog naslednika, kome će dati ime Krstan.

Iako ne vole da otkrivaju previše detalja iz privatnog života, s vremena na vreme se opuste i objave po koji zanimljiv momenat na društvenim mrežama, a ovog puta Veljko se na svom Instagram profilu našalio se sa Bogdanom kada je podelio jednu objavu, koja se tiče muško-ženskih odnosa u kući.

Muž – osoba muškog pola koja ne zna gde stoje stvari u kući. Žena – osoba ženskog pola koja non stop premešta stvari po kući i namerno, svesno stvara konfuziju da bi muž morao da joj se obrati za pomoć oko nalaženja stvari po kući, što čini da se oseća superiorno u odnosu na njega, iako je u pitanju podla smicalica – podelio je Veljko na svom „Instagram“ profilu i na istom tagovao svoju dragu Bogdanu.

Ovo nije prvi put da objava Veljka Ražnatovića bude u istom maniru, odakle se vidi da njih svoje imaju spontan i razigran odnos.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić