Login/Registracija

GRAND NA MORU: Pevačica se skinula na plaži, zanosnim oblinama pomutila razum, svi se okretali za njom (VIDEO)

Pevačicu i nekadašnju učesnicu šoua „Nikad nije kasno“ Jelenu Mudronju naša ekipa uhvatila je drugi put ove sezone na plaži, ali sada u nesvakidašnjem izdanju.

Prošli put upecali smo je kako luduje na plažnoj žurci, a ovog puta zabeležili smo njen odlazak na kupanje sa prijateljima.

mudronja p h

Ona je opušteno i ležerno odšetala do ležaljke koju je ranije rezervisala na jednoj luksuznoj plaži na kojoj obožava da se rashladi u vrelim danima.

Pažljivo je birala mesto sa koga se prostire najbolji pogled na more, a atim je namestila peškir kako bi sebi napravila potpuni ugođaj.

mudo

Odmah po dolasku na rezervisano mesto, Jelena je izmamila uzdahe u crnoj kratkoj haljini sa resama, koju je ubrzo zatim skinula i pokazala svoje zategnuto telo u crnom jednodelnom kupaćem koji joj je stajao kao saliven.

mudor2

Iako ima taman ten, pevačica brine o svojoj koži i mladolikosti zbog čega se pre ulaska u vodi namazala zaštitnim faktorom, a zatim se uputila na kupanje.

mudorooo

Izgleda je more bilo malo hlanije nego inače, pa kada je videla kakva je voda, na brzinu se bućnula, a zatim je odustala od kupanja i vratila se do ležaljke.

jio 1

Turisti sa okolnih ležaljki su pomno posmartali šta se dešava, pa su je ubrzo prepoznali. Nekoliko prolazika je prišlo Jeleni, a ona se rado sa njima fotografisala i proćaskala.

muu
jm

Podsetimo, naša ekipa je imala priliku da prošle godine poseti jedan njen trening na moru, a kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Foto: Ankić/Čumić/Jović,
Autor: Milinković/Ankić/Čumić/Jović