Login/Registracija

„Bila sam na njenom mestu, ovo joj ne priliči“: Nakon javne prevare estrada dala SVOJ SUD o Šakirinom potezu, Isak ZAKUCAO KOMENTAROM (VIDEO)

ipiccy image 5 7

Gotovo da nema osobe koja nije čula za razvod planetarne pop zvezde Šakire i brazilskog fudbalera Đerara Pikea posle 11 godina braka. Do skandaloznog emotivnog brodoloma došlo je nakon Pikeove preljube, a pevačica je svom sada već bivšem posvetila i najnoviju pesmu sa još uvek radnim naslovom „Music sessions #53“ u kojoj mu poručuje: „Zamenio si roleks kasiom, zamenio si ferari sa tvingom, ja vredim kao dve od 22…“.

Da li je po sredi iskrena Šakirina poruka ili dobro iskorišćen marketing u datoj situaciji pitali smo pevače sa domaće scene.

STOJA ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO FILIP 26 ok

Pevačica Stojanka Novaković Stoja smatra da je Šakira uradila pravi potez.

-Ovo je sjajno koliko Šakira može da bude sigurna u sebe, svoju karijeru i svoj uspeh, a da emocije nešto drugo rade. Eto šta čovek može sebi da dozvoli – rekla je Stoja, a sličnog mišljenja je i Aleksandra Tadić:

-Mislim da je to super što je uradila. Videla sam da je zabeležila na džemu dokle ga je ona lično jela, pa je primetila po tom nedostatku da je neko bio tu u kući, jer on ne voli džem.

Dejan Matić smatra da je reč o čistom biznisu dok Dragica Zlatić misli da Šakira ipak nije trebala da se pesmom obraća bivšem suprugu, bar ne na način na koji je to učinila:

-Prevara nije u redu, ali šta joj sad treba ono „zamenio si roleks sa kasiom“. Meni se ona sa tim spušta.

dragica zlatic 22 ok

Za razliku od nje pevač Isak Šabanović je uveren da je Šakira uradila pravu stvar, iako on ipak ne bi nikada slično postupio.

-Svesna je žena kako izgleda. Desilo se ono što bismo mi u narodu rekli „sa konja na magarca“ – rekao je Isak.

Pevačicu Ljupku Stević u prošlosti su pratile slične situacije, a jedna od njih kulminirala je sada već epskim razbijanjem automobila bivšem emotivnom partneru. Ljupka slušajući pesmu svoje slavne koleginice misli da je kolumbijska zvezda ipak pogrešila sa ovakvom reakcijom:

-Mislim da joj to ne priliči. Ona je toliko velika zvezda da bi se sada spuštala na nivo od tih njegovih ljubavnica njenog bivšeg uža. Mislim da joj to nije trebalo. A kako je sada njoj u duši, ne bila joj u koži, a bila sam.

kristina nina jovanovic2 ok

Zvezda Granda Nina Jovanović ima reči hvale za Šakirin potez.

-Čini mi se da sam videla da mu je odnela celu kuću. Ako je to istina onda je Šakira prava carica – rekla je Nina.

Njenoj koleginici iz sveta pop muzike, pevačici Nataši Mihajlović iz grupe „Frajle“ sve ovo deluje jako zabavno:

-Ispratila sam i spot i to je sve inovativno ali mislim da je bila besna i da se radi o nekoj ženskoj sujeti. Ali to je njen teren na kojem je mogla da se osveti i da skrene pažnju na sebe, ali mislim da je to zabavno.

NATASA MIHAJLOVIC FRAJLA NNK SNIMANJE 07022023 FOTO FILIP I LUKA 2

Ipak ima i onih koji su pomno pratili čitav slučaj i koji nisu oduševljeni reakcijama glavnih aktera ove priče. Pevačicu Anabelu neprijatno je iznenadila Pikeova reakcija.

-Ne bih to njemu tako rekla. Videla sam neke snimke kako je reagovao i mnogo me je razočarao. Misliila sam da je pametniji – ispričala je Anabela.

ANABELA ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO FILIP 39 ok 2

Da li bi i pevači sa domaće scene reagovali na sličan način, ukoliko bi se, daleko bilo, našli u sličnoj situaciji? Pevačica Stoja smatra da su uvrede nezaobilazne u takvoj situaciji:

-Naravno da će biti vređanja s obzirom na tolike godine koliko su bili zajedno. Žena je uvek ta koja ne može nekako da prevaziđe tu prevaru – smatra Stoja.

Folkerka Ljupka otkrila je da se suočavala sa sličnim situacijama, a dešavale su joj se i u pesmama i na javi.

-Sve moje pesme koje sam snimala kasnije sam doživljavala na svojoj grbači – istakla je Ljupka.

ljupka stevic 19 ok

Pevačica priznaje i da bi u ovakvoj situaciji ipak zapevala dobro poznati Stojin hit „Umri“, dok drugi pevači imaju i drugačije predloge.

-„Ja imam nekog a ti si sam…“. Mislim da je to ta pesma – dao je svoje viđenje Isak, dok je Anabela već pripremljena za ovakvu situaciju.

isak sabanovic 81 ok

-Ja već imam to. Pesma se zove „Biće mi teško“. Ali je poenta pesme na kraju ipak „gde god da bio sretan mi bio“ – rekla je Anabela.

Koje su još pesme pevači izdvojili kao pandan Šakirinom famoznom hitu, kao i šta misle o čitavoj situaciji između kolumbijske zvezde i brazilskog fudbalera pogledajte u videu:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić