Marija Šerifović OTERALA Cecu sa snimanja: „Tankih je živaca“ (VIDEO)

marija i ceca

Koliko su članovi žirija „Zvezda Granda“ bliski i vrlo direktni uverili smo se mnogo puta kroz serijal, ali sad smo prisustvovali sceni koja to i dokazuje, a koja se dogodila iza kamera i to između Marije Šerifović i Cece Ražnatović.

Ekipa Grand portala želela je da uradi intervju sa Marijom, ali je Ceca na istom mestu već davala izjavu za Novu.rs, te je Šerifovićeva u svom fazonu odreagovala.

-Ajde šic, imam posla- našalila se Marija, što je nasmejalo i Cecu.

Hoće keva da se podmladi, došla u mlado društvo, mora malo da se menja okolina – ponovo se našalila, ali sad na račun stajlinga Ražnatovićke, a zatim odgovorila novinaru da li je tačno da nju najviše voli da zafrkava.

-Ona mi je najbliža, nemam kog drugog, šta da radim…To mi je- što mi je– rekla je Šerifovićeva i prokomentarisala da li Ceca i Viki žele da se podmlade i da pariraju mladim učesnicama.

-Ma, ne! Mislim da se žene naprosto tako nose i da se u tome lepo osećaju. Ja nekad dođem u pidžami, nekad kako mi dođe, kako se osećam, kako se probudim– istakla je.

marija 3

U razgovoru za Grand Marija se dotakla atmosfere iza kulisa i otkrila da li je Ceca uvek ovako nervozna kao što je navodno bila na snimanju.

U stvari je teško đubre, ali…- rekla je Marija kroz gromoglasan smeh, a Ceca sa istim krenula ka njoj.

-Reče mi kanta- odgovorila je Ceca i počela da je golica.

-Šalim se (smeh). Ona se žena trudi da bude fina i u stvari i jeste fina i bira reči, ali je tankih živaca i onda mora da ode da ne biste dopili po tintari – rekla je Marija.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić/Ž.Krstić