Šou ZVEZDE GRANDA SE ZAHUKTAVA, a Saša Popović siguran: „Imamo perfektne finaliste“

ZIRI ZG SNIMANJE 242012023 FOTO MUNJA 23 ok 1

Iako je šou „Zvezde Granda“ još uvek na početku, budući da je tek drugi krug takmičenja, kreativni direktor „Granda“ Saša Popović tvrdi da će ova sezona biti jedna od boljih, bar kada je reč o talentovanim kandidatima.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, Popović je istakao da je prezadovoljan ovogodišnjim serijalom, radom i uticajem mentora na kandidate, kao i da već vidi perfektnu borbu pevača za veliko finale.

-Definitivno smo sigurni da imamo perfektne finaliste. Ne znamo ko će biti u finalu ali od 80 kandidata imamo 50 odličnih, 30 top i 15, 20 vrhunskih. Takav je uticaj mentora na kandidate da ne mogu da ih prepoznam u prvom i drugom krugu, a šta će tek biti u trećem – istakao je Popović, dok je voditeljku Vesnu Milanović zanimalo da li se u ovoj sezoni Marija Šerifović vraća na tron.

-Neka pobedi najbolji -kratko je odgovorila Marija.

IMG 7774

Popović je u emisiji prokomentarisao odlazak pojedinih članova tokom prethodnih sezona i otkrio da li on kao direktor to teško podnosi.

-Svi to teško podnesemo, to moram da kažem, jer naviknemo mi na te članove žirija, pogotovo kad smo godinu, dve dana zajedno, mi se onda uhodamotačno znamo ko šta misli, kako će ko da reaguje. Nekako sam imao neverovatnu sreću da su nam iz godine u godinu dolazili fantastični pevači koji su u žiirjuU žiriju je bila Zorica Brunclik, pokojni Šaban Šaulić, Aca Lukas, Jelena Karleuša, došla je Marija, došla je Ceca, pa i Đole. On se sjajno uklopio – ispričao je i otkrio koja je najgledanija emisija „Zvezda Granda“ do sad.

U istoriji je najgledanija ona kad su u žiriju bili Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Velja Ilić. Mislim da je Brena bila kao četvrti članTo je sezona Rade Manojlović, Milana Stankovića, Dušana Svilara, Bucke, Dinče, Nemanje Stevanovića. To je bila najgledanija emisija jer je žiri bio takav, neočekivan. Recimo, bila je Ceca 2008. godine u jednoj emisiji, bila je Severina, zatim Toma Nikolić, Čanak, ma preko 200 članova žirija je bilo. Ali sve njih kada sam sublimirao i razmišljao o jednom stalnom žiriju, to je evo ovaj žiri -rekao je Saša.

DSC00691

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić