„Planiram da se izoperišem“ Barbara Bobak otkrila šta bi promenila na sebi i šokirala fanove: „Osećam se raspalo“

BARBARA BOBAK ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO FILIP 47 ok

Barbara Bobak uspela je da se progura u sam vrh estrade i postane jedna od najtraženijih pevačca koju javnost voli ne samo zbog njenog pevanja već i otvorenog stava.

Pevačica ne krije da je van kamera živi sasvim normalan život, a da su njena svakodnevna izdanja dalko drugačija od glamura koji vlada na sceni.

Barbara Bobak plastične operacije

Barbara Bobak plastične operacije

– U svoja četiri zida se osećam raspalo. Tada sam u trenerci pet broja većoj, u iscepanoj i isflekanoj majici, sa punđom na vrh glave. Ja ne izlazim iz kuće nikada. Gledam serije, družim se sa mojom najboljom drugaricom, bendom i porodicom – priznaje Bobakova koja je otkrila i da li planira nešto da promeni na sebi:

 – Planiram da se izoperišem od glave do pete. Šalim se. Ja za 10 godina mogu da sredim izgled. Od 1 do 10 sam 7 zadovoljna svojim izgledom. Moram da smršam i da se zategnem. Usta sam uradila skoro, sa tim sam zadovoljna, malo bih podigla još obrve – iskrena je pevačica za Blic.

Barbara Bobak plastične operacije

Barbra je nedavno za Grand priznala da je na početku svoje karijere na Jutjubu objavljivala što više kaver verzija kako bi sakrila svoje učešće u „Zvezdama Granda“ za koje smatra da nije bilo dobro.

Kod mene je sve to slučajno krenulo, jer prve kavere sam izbacila da bih pokrila svoj nastup u „Zvezdama Granda“ zato što sam bila jako loša. Onda sam razmišljala, kad neko ukuca Barbara Bobak na jutjubu, ako vidi to, niko me nigde neće zvati da radim. Onda sam snimila ne jedan kaver, nego deset, da to lepo mora da se skroluje dole – rekla je, pa dodala:

Međutim, to je jako dobro prošlo, krenule su pesme, emisije koje su bile takvog tipa, kaver emisije. Gde god da sam nešto otpevala mnogo je dobro prošlo, i stvarno mi je bilo teško da se pronađem u tom nekom smislu da ljudi shvate kao pevača.

BONUS VIDEO– Barbara Bobak otkrila kakve poruke dobija od udvarača:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.