Barbara Bobak pobesnela zbog Jami: Na prozivke starije koleginice imala je samo par reči

barbara bobak bez fil

Pevačici Barbari Bobak očigledno nije prijao komentar koji je dobila od starije koleginice Jasne Milenković Jami, a reklo bi se da i bez dozvole snima prepeve antologijskih hitova.
Jami je naime podigla ogromnu prašinu kada je istakla da joj smetaju prepevi njenih hitova, i apostrofirala „kaver“ pesme „One stvari“ u izvođenju Barbare Bobak.

cb19c42c71725d7da13a9fa4825576afa203798a

Mediji su kontaktirali Bobakovu kako bi čuli i njenu stranu priče ali sa druge strane nije bilo saradnje. Pevalčica je na konkretno pitanje da li je ispratila napise u medijima i Jasnine tvrdnje pobesnela i drsko spustila slušalicu.

-Ma, bre… – kazala je ona za Informer nakon čega je veza naprasno prekinuta.

jami

Podsetimo, Jami je danas pojasnila detaljno zašto joj smetaju prepevi njenih pesama.

 Izluđuju me ovi kaveri… Rekla bih ovako – ostavite mi pesme na miru! Pevajte ih u klubovima, u lokalima, gde hoćete, ali se sklonite od mojih pesama. Ako će neko da radi kavere mojih pesama, radiću ih ja! Pogotovo ako je pesma moj život, moja priča – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: Barbara Bobak – Splet pesama – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić