Login/Registracija

Barbara Bobak ima novog dečka? Đus zbunio pevačicu jednim pitanjem, ona se izlanula

Jedna od omiljenih rubrika emisije „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“ svakako je vruća stolica u kojoj se ovoga puta našla nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Barbara Bobak.

Barbari je naizgled lako pitanje postavio popularni reper Đus kome je pošlo za rukom da potpuno zbuni pevačicu.

-Reci ti nama Barbara da li si ikada sama?- pitao je reper, a njen odgovor nasmejao je mnoge.

-Kako to misliš, ovako kao? Nisam (smeh)- odgovorila je pevačica koja je mislila da je Đusa interesovao njen ljubavni status.

-Mislim na tvoje slobodno vreme!- dobacio je nakon čega se čini se Bobakova još više zbunila.

-A to! Imam, ali ga uglavnom provodim sa ljudima, ne volim da budem sama sa sobom. A emotivno ako misliš sam sama (smeh) Ovako sam veoma retko sama i uglavnom tada se trudim da ne razmišljam nego pustim sebi crtaće, to baš volim! –iznenadila je Barbara sve u studiju.

Inače ljubavni život Barbare Bobak je velika enigma, posebno od kada je pevačica stavila tačku na ljubavni odnos sa Darkom Lazićem te ne čudi što je njena izjava u emisiji izazvala sumnju.

Podsetimo, Barbara je nedavno za Grand otvorila dušu i otkrila kakva je u ljubavnim odnosima.

-Ja sam blizanac u horoskopu i ceo život sam se lepila za, u neku ruku, problematične muškarce zato što mi sa njima nikada nije bilo dosadno. Najviše što mrzim na svetu je kada mi je dosadno i onda se ceo život lepim za pogrešne ljude, pogrešne prijatelje i muškarce jer mi je preče da meni bude zabavno i da se ja smejem nego da mi bude toksično. Ovo se ne odnosi nužno samo na njega nego na moj celokupni krug prijatelja koji se sada jako smanjio. Ostali su samo oni koji su kvalitetni. Ja jako lepo volim i dajem se dvesta posto u svakom odnosu, ali kada to počne iz mene da izvlači loše stvari tu je kraj. Pokušam da promenim sebe, pomislim da nešto kod mene ne valja i večito se završi na tome da se ja povučem u sebe, pojedem se iznutra i kada i to prođe doživim momenat realizacije ili se pojavi neki prijatelj koji me pita šta više radim, a u ovom slučaju sam se ja pojavila!

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović