Baki B3 snimio baladu koja je bila namenjena Željku Šašiću: „Odbio je kada se razvodio od Sonje, video sam suze“ (VIDEO)

Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3 poslednjih godina živi u medijskoj ilegali, međutim ekipa našeg portala srela ga je u Grandovom studiju kada je otkrio kako se vraća na velika vrata sa pesmom koja je čitave dve decenije čekala da ugleda svetlost dana, a prvobitno je bila namenjena njegovom kolegi.

Povod je nova pesma, nova balada „Kuda ću sada“, autobiografska pesma koja opisuje moj život. Život u pesmi i na spotu…Igor X je radio spot, aranžman Sead Muharemi. Ja sam pevao i komponovao. Srećan sam baš zbog toga što je pesma dugo stajala. Pesma je preko dvadeset godina bila u fioci, a bila je namenjena Željku Šašiću– priča Baki.

Baki B3 snimio pesmu koja je bila namenjena Željku Šašiću

Baki B3 snimio pesmu koja je bila namenjena Željku Šašiću

Denser kaže da su on i njegov brat Gagi Đogani tada želeli da prodaju pesmu i zarade novac.

Gagi je došao do mene, doveo je čoveka i hteli smo da je prodamo jer je narodnjak. Željko i Sonja su tada bili u braku, otišao sam kod njih…Pustio sam mu pesmu,on se oduševio, dao je kaparu…Posle nekog vremena je zvao i odustao od snimanja pesme, samo je rekao da se razvodi… Pesma ga je pogodila – ispričao je B3.

BAKI B3 GP SNIMANJE 05022024 FOTO MUNJA 13

O čemu je pesma koju nije snimio Šašić

Denser je priznao da balada opisuje njegov život i proces razvoda, ali da je numera rasplakala Željka Šašića i njegovu tadašnju suprugu Sonju.

Pesma je nastala kroz moj život, kada sam se razveo. Govori o tome kako je bilo, koliko smo bili zajedno…Ceo život je u pesmi…Dobar je spot,pesma… Kada je čuo pesmu nije mu bilo sve jedno…Video sam suze kod Sonje, video sam suze kod Željka…Bila je u njegovom fazonu, a sada nakon dvadeset godina sam je promenio…Tako je suđeno, ne možeš da promeniš neke stvari – priča Đogani.

Baki B3 snimio pesmu koja je bila namenjena Željku Šašiću

Baki B3 kaže da mu teško pada što više ne živi u Beogradu, ali da se se navikao na život u Banja Luci.

U Banja Luci sam…Posle šest godina sam se navikao…Nedostaje Beograd, nostalgija…Kako da ne…Dođeš vidiš ulice…Vidiš ćoškove, fasade…Sve poznato i sve mi se vraća…Živ čovek se na sve navikne… – zaključio je pevač u razgovoru za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: S.Stojanov