BAKI B3 ZAPLAKAO ZBOG DŽEJA, ovo ne može da mu zaboravi: „Sačekala me je koverta“ (VIDEO)

Poslednjih dana glavna tema je film „Nedelja“ o pokojnom pevaču Džeju Ramadanovskom, a svoj sud ekskluzivno za Grand dao je Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3.

-Gledao sam film „Nedelja“, bilo je svega. Par puta sam mu ga dao po suzama, zaplakao sam na par scena. Malo sam se i smejao jer ima dosta dobrih fora. Dobar je film i dobro su glumili, svi glumci su zaista top. Janketić je razvalio, ovo mu je odskočna daska. Za mene je on sad najjači glumac, razvalio je! Ovom ulogom je sebi otvorio sva vrata ovoga sveta. Husi je takođe legla uloga, on je tako nizak kao Džej i tamnoput, stvarno podseća na njega. Dok sam gledao film imao sam osećaj da je Džej živ- istakao je za Grand.

baki b3
Baki B3

Baki B3 ogolio dušu o Džeju Ramadanovskom

Mnoge pevače za Džeja vežu brojne anegdote, a među njima je i Baki B3 koji je ogolio dušu o legendarnom pevaču.

Odradio sam nastup, a gazda je nestao. Otišao je da spava i ja šta ću odem u kafanu gde je bila muzika, a pred zoru oko pet ujutru ušao je Džej. Kada sam ga video, kao da sam Boga video! Nisam ni znao da će on da mi pomogne, nisam imao para da se vratim kući– počeo je priču Baki, a potom otkrio detalje noći koju pamti i nekoliko decenija kasnije.

Kada me je video rekao mi je ‘Ajde Džoni, dođi za naš sto’. Pozvao je pevača, uzeo je mikrofon i tražio je da mu otpevam pesmu „Utešna nagrada“. Otpevao sam mu, on mi je izvadio sto evra, gurnuo mi je u ruku, nisam hteo da uzmem, ali on je insistirao. Nastavio sam da pevam, dao mi je drugu stotku. Ne da je bio galantan, nego je davao šakom i kapom– ispričao je pevač za Grand.

baki b3
Baki B3

Kako je otkrio, gazda diskoteke gde je nastupao ostao mu je dužan novac te se Baki požalio legendarnom Džeju koji mu je rešio problem.

Rekao sam Džeju gde sam nastupao, u kojoj diskoteci i da gazde nema da mi plati, da se ne javlja. Momci koji su bili sa njim za stolom su čuli o čemu se radi, a već sutra kada sam se probudio na recepciji me je čekala koverta i plaćen hotel. Znao sam da je to završeno od strane Džeja – otkrio je denser.

Ceo intervju sa Bakijem poslušajte u videu na početku teksta.

baki b3
Baki B3

BONUS VIDEO: Svi detalji premijere filma „Nedelja“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: S.Stojanov