Isak Šabanović živi u stanu od 100.000 evra: Pevačev dom prepun zelenila, nameštaj obavijen zlatnim detaljima i mermerom (VIDEO)

Nakon što je ekskluzivno za Grand otvorio vrata svoje prostrane kuće u Bijelom Polju, Isak Šabanović sada je pokazao i unutrašnjost svog stana koji rentira u Beogradu.

Isak u Beogradu živi od završetka takmičenja „Zvezde Granda“ i ne krije da mu je dolazak u srpsku prestonicu promenio život iz korena.

isak sabanovic zgrada

Nekadašnji učesnik najgledanijeg muzičkog šoua ugostio je ekipu našeg portala u svom momačkom stanu, čija se vrednost procenjuje na oko 100.000 evra, i već na samom startu pokazao da odlično funkcioniše sam.

Stan Isaka Šabanovića u Beogradu

stan isaka šabanovića
Stan u Beogradu Isaka Šabanovića, najpopularnijeg rokera iz „Zvezda Granda“

-Dobro jutro! Izvolite, ne valja s praga odmah da se pita. Dobro došli – poručio je Isak sa osmehom na licu, a zatim kao pravi domaćin uputio ekipu na kuhinju kako bi im skuvao kafu.

Zavirite u momački stan Isaka Šabanovića

stan isak sabanovic zvezde granda
Stan Isaka Šabanovića u Beogradu, pevač sa osmehom dočekao ekipu Granda

Iako bi mnogi pomislili da muškarcima kuhinja nije omiljeni kutak, Isak je sve razuverio, tvrdeći da je primoran da se i u njoj odlično snalazi jer živi sam.

-Volim da kuvam, evo sad ću ti skuvati tursku kafu, mislim da sam jedan od boljih u tome (smeh). Ne umem da pržim baš sva jela, ali pet sigurno umem. Na ringli znam sve da spremam! Imam i aparat za espreso- otkrio je Isak za Grand.

-Ako se posle ove emisije ne oženim, nikad neću!- rekao je pevač kroz smeh.

stan isaka sabanovica
Stan Isaka Šabanovića

U Isakovoj kuhinji preovladavaju svetli tonovi, a poseduje i sav pribor za spremanje kulinarskih specijaliteta. Ipak, jedan aparat mu je omiljeni jer, kako u šali kaže, bez njega ne može da zamisli početak dana.

-Od kad sam ovo nabavio (prim. aut kuvalo), meni je mnogo bolje da pravim kafu. Ne čamim– rekao je Isak za električno kuvalo, pa se našalio da su to male tajne vrhunskih majstora.

isak šabanović stan
stan isaka šabanovića u beogradu

Isak Šabanović pokazao stan u Beogradu

Za razliku od mnogih javnih ličnosti, Isak ne krije da živi kao podstanar, iako priznaje da mu je velika želja da pazari nekretnitnu u srpskoj prestonici.

-Nisam upoznao nikoga ko je došao u Beograd i odmah kupio stan, pogotovo ako hoće da ide, što bi mi rekli, trbuhom za kruhom. Ranije su u Beogradu bili jeftini stanovi, sad za te pare ni u Bijelom Polju ne možeš da kupiš nekretnitnu. Imati para to je neka kliše priča, ja Bogu hvala imam, ne žalim se- istakao je pevač za Grand.

Isak Šabanović: „U Beogradu živim sam“

isak šabanović stan beograd
Stan Isaka Šabanovića

Iako ima novca da priušti kućnu pomoćnicu, zvezda Granda radije bira da bude sam svoj gazda.

-Sam sam u kući, ja i kada ostavim čašu vode, kad se vratim uveče ta ista čaša stoji tamo, nema ko da je pomeri osim mene- našalio se pevač.

isak šabanović kuća
Stan Isaka Šabanovića u Beogradu

Kako i sam priznaje, velika je esteta te ne čudi što je birao dom opremljen po njegovoj želji.

Osim svetlih tonova koji dominiraju u stanu, veliko iznenađenje su biljke koje krase svaki kutak Isakovog doma u Beogradu.

kuća isaka šabanovića
Isak Šabanović

U dnevnom boravku dominira velika zelena garnitura i mermerni sto sa zlatnim detaljima, a s obzirom da nema veliko dvorište koje mu je bilo omiljeno mesto ispred porodičnog doma u Bijelom Polju, pevač se potrudio da u njegovom stanu dominiraju prirodni detalji i boje.

BONUS VIDEO: Isak Šabanović iskreno o ljubavnom životu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović