Pevača povezuju sa Milicom Todorović, a Nenad otkrio kako supruga reaguje na to: „Ne želim da me pamte kao bivšeg“ (VIDEO)

nenad jovanovic 1

Nekadašnjeg učesnika „Zvezda Granda“ Nenada Jovanovića publika nije imala prilike već godinama da vidi na malim ekranima, a pevač je sada odlučio da stavi tačku na dugogodišnju medijsku ilegalu i sa Banetom Opačićem pripremio novu pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Veoma sam zadovoljan, pesma je rađena baš za mene, na prvu sam je snimio. Izaći će na jesen, a uradiću i jako dobar spot koji će pratiti celiu priču. Do tada radim kaver za moju staru pesmu koju sam nakon takmičenja dobio od Granda. Veoma je kvalitetna, pa sam rešio da je približim mlađim generacijama – istakao je na početku razgovora za Grand pevač.

jovanovic 2

Nenad je tokom razgovora otkrio i da je prilično staromodan, pa donedavno nije imao profil na društvenim mrežama.

Ja sam staromodan tip, tek nedavno sam otvorio Instagram, pola stvari ne znam, ali se trudim da se i tume popravim – objasnio je Jovanović.

Ipak, pevač je odlučio da jednu stvar neće menjati, a tiče se privatnog života.

milica todorovic inter

Prosto, ne želim da eksponiram porodicu u javnost. Nije to kliše, jednostavno je tako. Moja supruga ne voli medijsku pažnju. Ima dva sina, želim da porodični život sačuvam samo za sebe – istakao je pevač koji j epoznat i kao prvi dečko Milice Todorović. Od kada se vratio na estradu novinari ga konstantno pitaju i povezuju sa lepom pevačicom, a Nenad je sada otkrio da li to smeta njegovoj ženi:

-Moja supruga je car po tom pitanju, to joj uopšte ne smeta. Sa Milicom sam u super odnosima, ali bih voleo da se izborim da me ljudi pamte kao Nenada Jovanovića, a ne kao bivšeg dečka. Možda ne bi bilo loše da snimimo duet, mislim da bi nam se glasovi super uklopili. Mi smo tada bili klinci, Milica je super devojak i rastali smo se u najnormalnijim odnosima– istakao je on.

Ostatak intervjua poslušajte u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen/,
Autor: Ž. Krstić/I.G.