Prijatelj Edite Aradinović ostao u šoku zbog pevačicinog poteza: Heni nije mogao da veruje šta je uradila sa platnom karticom (VIDEO)

Edita Aradinovic 1

Pevačica Edita Aradinović podelila je na Instagram profilu hit snimak kako pokušava da gurne platnu karticu u automat za parking, a njen kolega nije mogao da veruje šta se dešava.

edita aradinovic

Naime, Edita je uzela platnu karticu pevača Henija, pa krenula da gura u mašinu za parking, a nakon što se on uspaničio, pevačica je krenula da se hvata za glavu i ubrzo je shvatila da je pogrešila.

Jao ne, gurnula si mi platnu karticu u mašinu, a jao, dobro je, nisi je gurnula do kraja – uspaničio se Heni, međutim Edita je reagovala na vreme, pa nije došlo do štete.

Podsetimo, Edita Aradinović se nedavno požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti.

Tražim svog saveznika, prijatelja, saputnika, neko ko gleda istim očima, a različitim, koji će imati iste sisteme vrednosti, da na isti način odgajamo decu… Puno dece! Dakle, želim puno dece da imamo, puno životinja, da živimo u šumi, u kući nekoj ogromnoj, sa nekim dvorištem gde će nam dolaziti prijatelji sa decom, bez dece, gde ćemo se zezati. To će biti domaćinstvo ogromno – rekla je pevačica.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.G.