Ovo su nepoznati detalji o sestri Nemanje Gudelja: Anastasijina zaova samo jednom u životu pričala o ovome

anastasija raznatovic i gudelj

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj danas su u srećnom braku, a te 2022. godine, kao bomba je odjeknula vest da su njih dvoje u vezi.

Nemanja Gudelj ima brata Dragišu, ali i sestru Vanju i njih dvoje se bave sportom. Dok se Nemanja i Dragiše bave fudbalom, Vanja trenira tenis.

IMG 0308
Screenshot

Ona je potekla iz akademije legendarne Kim Klajsters, čuvene belgijske teniserke, koja je mnogo značila Vanji na početku profesionalnog puta.

– Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. Rekla mi je da ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene. Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro i poručila da, ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram – ispričala je Vanja u jednom intervjuu za Novosti kada je imala samo 12 godina, a tada je istakla da joj je želja da jednog dana predstavlja Srbiju.

IMG 0306
Screenshot

Vanja je tada ispričala da govori pet jezika: holandski, engleski, francuski, srpski i „malo španskog“, koji je sigurno usavršila otkako njena braća igraju i žive u Španiji.

Ona danas ima 21. godinu, a na društvenim mrežama često deli fotografije iz porodičnog života i s teniskog terena.

IMG 0305
Screenshot

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović- Kukavica

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram /vanjagudelj27,
Autor: K.Marković/ Blic.rs