„Čovek je pustio suzu, pa sam i ja za njim“ Vanja Lakatoš se rasplakao na nastupu VIDEO

Popularni pevač Vanja Lakatoš u razgovoru za Grand priznao je da mu se često dešava da pusti suzu zbog neke pesme, ali i da se ne libi da svoje emociije pokaže pred publikom.

Desilo mi se par puta. Jednom davno, pevam i vidim da taj čovek pusti suzu i onda i meni odmah bude teško i onda pustim i ja suzu– rekao je Vanja za Grand.

IMG 5539
Vanja Lakatoš

Pevač je otvoreno govorio kako se snalazi u današnjem društvu, govoreći da mu je teško, ali da se nikada ne bi menjao ni zbog čega.

-Teško se snalazim, danas su se ljudi malo pokvarili. U današnje vreme gori prođu bolje, ali ja se nikada ne bih menjao, ovakav bih ostao do kraja – istakao je pevač, a potom se dotakao čuvenih romskih veselja i bakšiša koji je često glavna tema u medijima.

-Najviše traju ta romska veselja, do jutra do jutra, nije istina da traju po tri dana, to je nekada bilo. Sada na primer u Parizu traju najviše dva dana, a i to je mnogo. Na primer, krene veselje od deset, pa do četiri ujutru, onda bude pauza mozda nekoliko sati, pa opet do ujutru – rekao je za Grand.

IMG 5538

BONUS VIDEO: Novinar raskrinkao estradu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K.Marković