Login/Registracija

„Nikada nisam imala prevelike ambicije“, Anabela otkrila da li se kaje za neostvarene planove u karijeri

Pevačica Anabela, uspešno je izgradila svoje ime na našoj javnoj sceni, kada je slavu stekla kao deo grupe Funky G, a zatim i u solo karijeri u kojoj i danas niže uspehe.

Iako mnogi pevači maštaju o velikim poduhvatima, Anabela se uvek držala sredine koja je ispunjava.

Nema ništa što nisam ostvarila. Osetila sam sve što sam trebala. Nisam nikada imala prevelike ambicije, uvek sam volela zlatnu sredinu i tu opstajem već 30 godina i što se mene tiče čaša je puna– iskrena je Anabela u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

Njen život osim sjajne karijere obeležila je ljubav sa Gagijem Đoganijem koju su mnogi opisivali kao filmsku, a i sama Anabela se svoje ljubavi na prvi pogled seća i danas.

-Da budem iskrena odmah se to desilo među nama, ta moja harizma, da ne budem skromna, uticala je na to da se on odmah okrene za mnom i da nađe snage da mi priđe. Odmah mi je predložio da izađemo na piće, odmah smo bili zaljubljeni i jedno i drugo- otkrila je pevačica, kojoj je bivši suprug bio svetla tačka u životu kao devojci koja je okušala sreću u velikom gradu.

Konačno se pojavio neko ko nije imao veze sa ratom i izbeglicama, samo smo pričali o muzici i stranim izvođačima. 24 sata smo pravili koreografije, to nas je pokretalo- ispričala je Anabela nedavno.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić