Za ovaj nadimak Mine Kostić niko nije znao, voditelj sve razotkrio

MINA KOSTIC PZD SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 11

Ova godina za pevačicu Minu Kostić bila je prilično naporna, međutim pevačica ne planira da stane te nakon numere „Baš me briga“ vredno radi na novim projektima.

-Još pre Nove godine izdala sam tu pesmu koju mi je dao Saša Matić. Posle toga mije preminula majka, tu je posao, dosta nastupa, svašta je tu bilo, veoma radno leto, ali stigla sam da uradim jednu pesmu. Mada lagano, ne žurim- istakla je Mina za Grand.

mina kostic 63 ok foto munja

Iako je od samog pojavljivanja na javnoj sceni zbog svoje sićušne, ali veoma vitke građe poznata kao džepna venera voditelj Zoran Pejić Peja otkrio je Minin drugi nadimak za koji malo ko zna.

-Ti si prva dama koja je dobila nadimak nagazne mine- otkrio je Peja u emisiji „Pesmom za dušu“, a pevačicin odgovor je iznenadio:

-Prva? A ma ih više?? Nisam znala! A zaboravio si na moj nadimak džepna venera, šta ćemo sa tim?- rekla je Mina kroz osmeh.

-Je l’ to pokojni Jane izmislio? On te je obožavao!- dodao je voditelj, a Mina je kao iz topa odgovorila:

-Znam i rado se setim njega, često mi padne na pamet, jako mi nedostaje. A što se tiče nadimka, definitivno džepna venera, ma to važi od kad sam se pojavila na sceni!

ipiccy image 30 2

Podsetimo, Mina je nedavno za Grand otvorila dušu i progovorilao ljubavnom životu i vezi sa  petnaest godina mlađim izbranikom Nikolom.

-Nikada nisam bila udata, Igoru sam rekla nemoj slučajno da si me zaprosio, nikad nisam obukla venčanicu. Računam samo crkveno venčanje, ako se to desi napraviću feštu. Vidim da pišu da sam se udala, ali nisam. Nema ni para, ako neko hoće sve da mi da džabe, salu, hranu, piće onda može – rekla je pevačica, a kada staje na ludi kamen saznajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović