Aleksandra Ristanović otkrila kakvog muža traži: „Nisam se udala što me niko neće, već čekam da se pojavi drvoseča“ (VIDEO)

Pevačica i bivša učesnica „Zvezda Granda“ Aleksandra Ristanović nedavno je izazvala buru izjavom o ljubavnom životu i udaji.

Sada je na ovu temu progovorila za Grand i otkrila zbog čega još uvek nije stala pred matičara i izgovorila sudbonosno „Da“.

aleksandra ristanovic otkrila kakvog muza traz
Aleksandra Ristanović otkrila kakvog muža traži

Aleksandra Ristanović otkrila kakvog muža traži

-Ja imam taj problem da gde god da se pojavim, taj zna ko sam. Ne mogu da prodajem priču da sam neki trgovac. Ne možeš ni da se posvetiš svakome, postoje ljudi koji su se zadržali u mom životu da se družimo, pa i da se zabaljam sa nekim. Postoje i oni koji samo prođu uz dobar dan i doviđenja – počela je ona za Grand i dodala:

-Zamišljam ljubav da me neko voli zbog mene, a ne zbog toga čime se ja bavim. Da voli mene kao osobu, moje vrline i mane, jer kada me tako budeš zavoleo ja sutra ne moram da pevam. Može da se desi da odlučim za nekoliko godina da ne pevam, šta ćemo onda da radimo.

aleksandra ristanovic otkrila kakvog muza trazi
Aleksandra Ristanović otkrila kakvog muža traži

Iako je nedavno napunila čestrdeset godina, pevačica kaže da ne žuri sa odlukom o udaji jer iza sebe ima iskustva i zna kakvog muža treži.

-Kad pogledam samu sebe, možda ja još uvek nisam zrela za te stvari. To će Bog da odluči umesto mene, da sam se ja pitala do sada sam mogla pet puta da se udam i da se razvedem. Potičem iz takve porodite, kod nas je to tako, jednom se udaš i kraj – kazala je pevačica.

aleksandra ristanovic otkrila kakvog muza trazi
Aleksandra Ristanović otkrila kakvog muža traži

Za sam kraj razgovora otkrila je kakvog muškarca traži, a njen odgovor će sigurno nasmejati sve do suza.

-Nisam ja sama zato što me niko neće, već ne želim da spustim neke kriterijume. Volela bih da se pojavi neki baja, drvoseča da me podigne ovako laganu i da me odnese. Bitno je da sam srećna u svojoj koži, ako se udam super, ako ne, pa nisam najgora – zaključila je ona, a video pogledajte na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković