Semir Jahić nakon razvoda priznao: „Oženio bih pevačicu“

semir jahic priznao ozenio bih pevacicu
Semir Jahić nakon razvoda priznao – Oženio bih pevačicu

Iako u medijima ne želi mnogo da komentariše svoj privatni život, bivši učesnik „Zvezda Granda“, Semir Jahić kaže da bi oženio pevačicu.

Kako do sada nije imao sreće sa devojkama, u jednom razgovoru za bosanske medije, pevač priznaje da bi mu možda uspeo brak sa koleginicom.

semir jahic priznao ozenio bih pevacicu 2
Semir Jahić nakon razvoda priznao – Oženio bih pevačicu

Semir Jahić nakon razvoda priznao – Oženio bih pevačicu

-Ako se pokaže da je to prava i istinska ljubav, oženio bih pevačicu. Mnogi možda misle da nema ljubavi između dva estradna radnika, ali verujte mi da ima, ako nema nekih stega, ograničenja, ako postoji međusobno poverenje, onda i brak pevača i pevačice može da uspe – rekao je on za Express.ba.

semir jahic priznao ozenio bih pevacicu 3
Semir Jahić nakon razvoda priznao – Oženio bih pevačicu

Podsetimo, Semir je nedavno za Grand, prvi put otvoreno govorio o razvodu, a tada je priznao da mu je svaka sledeća veza trajala samo tri godine i da je problem u svakoj njegovoj vezi do sada bila ljubomora.

-Ja inače ne pričam mnogo kada gostujem u emisijama o privatnom životu, uvek mi je fokus karijera i pesme. Kad smo već čačnuli to pitanje, jeste, bio sam oženjen. Oženio sam se 2008. godine, imao sam tada 21 i bili smo u braku tri godine. Bio sam mlad i sve je bilo super u vezi, onda je došlo do nekih nesuglasica kada smo rešili da stavimo takču na našu ljubav – rekao je nedavno i dodao:

-Posle braka sam imao dužu vezu od tri godine, onda sam ponovo imao verenicu i ta veza je trajala tri godine. Jednostavno ovaj naš posao je malo čudan i zahtevan. Treba naći nekoga ko ume sto posto sve to da razume. Na početku sve ide dobro, a onda se pojavi ta neka ljubomora.

BONUS VIDEO – Nastup Đule Drini u Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković