Aleksandra Prijović raznežila sve porodičnim fotografijama: „Volim vas“ (FOTO)

aleksandra prijovic prija

Pevačica Aleksandra Prijović pokazala je putem društvenih mreža fotografije sa članovima porodice, nastale na zajedničkom izletu do Subotice.

Ona je, naime, provela dan u pomenutom gradu sa sinom Aleksandrom, kao i ocem Nedeljkom, koji je unuka nosio, dok na jednoj fotki vidimo i pevačicu kako pozira sa bakom i dekom, za koje je, inače, jako vezana.

358218450 806559834210630 729735257638494438 n

Muzička zvezda pozirala je bez šminke, dok je putem Instagrama poručila članovima porodice da ih voli.

Aleksandra je dosad u više navrata javno pričala koliko joj znači podrška porodice, te da svaki slobodan momenat voli da provodi sa najbližima. Ona i Filip Živojinović već pet godina uživaju u skladnom braku, a njihov odnos od početka privlači pažnju mnogih.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno za Grand rekla da joj je suprug Filip velika podrška kada je u pitanju njena karijera i da jedan veliki deo njenog uspeha jeste njegova zasluga.

-Mnogo sam radila na svemu ovome, kada ideš tako korako po korak, kada radiš onako kao treba uspeh se dešava, a ja sam ostala ista. Imala sam veliku podršku pordice i mnogo mi je značilo što je Filip bio uz mene sve vreme. Kada je on shvatio pre dva dana koliko su ljudi lepo prihvatili moj novi album, rasplakao se od sreće. Tako je reagovao na naš zajednički uspeh – otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović o koncertu u Beogradu:

PROČITAJTE I:

(Blic)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković