Ovo će iznenaditi sve: Aleksandra Prijović otkrila šta je rekla Tei nakon koncerta u Beogradu (VIDEO)

prija

Pevačica Aleksandra Prijović pre nekoliko dana objavila je novi album pod nazivom „Devet života“ koji je ujedno i uvod za njenu veliku regionalnu turneju.

Nedavno je obavestila publiku da će zbog velikog interesovanja održati dva koncerta u Beogradu, a kako su organizatori potvrdili već je prodato 50 odsto kapaciteta druge Arene.

Tea Tairovic

Aleksandra nije jedina mlada zvezda koja se odlučila na veliki korak da radi solističke koncerte. Prva je to uradila njena koleginica Tea Tairović koja je 17. juna održala prvi konert na Tašmajdanu.

Kako zbog poslovnih obaveza nije mogla da prisustvuje koncertu, Prija je medijima otkrila šta je rekla Tei nakon spektakla u Beogradu.

ipiccy image 4 1

-Tei sam rekla, znači ženo ja kad bih toliko igrala i pevala u isto vreme, ne znam da li bih mogla da otpevam dva stiha. To je zaista teško, ona je žena plesala ranije koliko ja znam, mislim da ceo život pleše – rekla je ona i dodala:

-Valjda je možda lakše kada se navikneš, ja sam samo pesala onako kod kuće i na žurkama.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno za Grand rekla da joj je suprug Filip velika podrška kada je u pitanju njena karijera i da jedan veliki deo njenog uspeha jeste njegova zasluga.

-Mnogo sam radila na svemu ovome, kada ideš tako korako po korak, kada radiš onako kao treba uspeh se dešava, a ja sam ostala ista. Imala sam veliku podršku pordice i mnogo mi je značilo što je Filip bio uz mene sve vreme. Kada je on shvatio pre dva dana koliko su ljudi lepo prihvatili moj novi album, rasplakao se od sreće. Tako je reagovao na naš zajednički uspeh – otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović o koncertu u Beogradu:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A. Milinković