Login/Registracija

Stižu rode? Prija OTKRILA POL: „Volela bih da bude devojčica“ (VIDEO)

U Novu godinu još uvek nismo uplovili, ali jedna od najtraženijih pevačica Aleksandra Prijović uveliko ima planove i ciljeve koje namerava da ostvari u 2023. godini. Iako joj odvojenost od porodice tokom praznika teško pada, sa druge strane priznaje da je na to i navikla.

-Pevam od četrnaeste godine i meni je sve to postalo potpuno normalno, mada sam za Božić uvek kod kuće. Sigurno ćemo se svi porodično okupiti i dogovorite se oko svega, kada su u pitanju praznici- otkrila je Prija koja ne krije da u njenom domu uveliko vlada praznična euforija.

-Ma ja sam već okitila jelku pošto Aki nije mogao da dočeka, pa smo svi zajedno okitili pre sigurno tri nedelje. Inače baš ovih dana planiramo da napišemo pismo Deda Mrazu- ispričala je sa osmehom.

Poput sve dece i Prijin i Filipov naslednik u narednoj godini priželjkuje pojačanje, te je pevačica za Grand priznala da li će svom prvencu tu želju uskoro i ostvariti.

-Kada to pomenemo, Aki kaže da želi brata, neće sestru (smeh). Kada je on u pitanju ništa se nije planiralo, tako da će i ovoga puta biti tako, desiće se kada bude suđeno. Mada bih ja lično sada volela devojčicu, ali kako god da bude, sigurno neću dugo čekati. Dvoje dece najmanje želim!- otkrila je pevačica.

Iako njen posao iziskuje odvojenost od porodice tokom mnogih praznika i važnih datuma u godini, ovoga puta ima sreću da peva u prestonici te Aleksandar i Filip neće dugo čekati Prijin prvi zagrljaj u novoj godini.

-Kada pevam u Beogradu za doček, dođem kući i obavezno ujutru ustanem pre sina da bih ga iznenadila poklonima. Dobro, svima kupim poklone (smeh)- rekla je Aleksandra i dodala da ni ove godine neće izostati bogata praznična trpeza u njihovom domu.

-Mi zajedno pripremamo trpezu, ali iskrena da budem, ja najmanje znam da kuvam. Trudim se i sve što mogu da pomognem ja radim. Najbolje kuvam punjene paprike, mada znam da spremim i picu koju mi je baka spremala od malena. Tražila sam joj recept, pošto ona ne živi blizu mene pa da mogu sama to da spremim kada poželim- rekla je Aleksandra.

Dok brojni pevači u daleku Ameriku putuj na turneju, Prija je rešila da nakon velikog broja održanih nastupa tu destinaciju poseti isključivo radi odmora.

-Već u januaru putujemo za Ameriku, a ovoga puta ću ići sa Filipom, Aleksandrom i mojom mamom- istakla je, a na pitanje kako je slava nije udarila u glavu odgovorila u dahu:

-Uvek sam išla stepenik po stepenik, uvek pošteno i sve kako teba. Svaki nastup sam odradila i nikada problem nisam imala jer sam sve ispoštovala. Meni je generalno sve isto, u mojoj glavi se ništa nije promenilo. Mnogi ljudi iz okruženja mi kažu da ne treba toliko da budem skromna i da sam napravila veliki uspeh- objasnila je Prija, a da li će njihov savet ipak poslušati i u nardnoj godini promeniti neke stvari saznajte u videu:

Foto: L. Cvetković,
Autor: J. Jović/ I. Grk