Login/Registracija

SUZE ZA KRAJ PRVOG SPEKTAKLA: Prija se emotivnim rečima obratila Filipu i publici: „Milion puta hvala“ (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Prijović završila je uspešno prvi od tri koncerta u Areni. Na samom kraju zahvalila se svojim prijateljima, saradnicima. porodici i publici na svemu.

0A0A5891 1

Ni sada nije mogla da sakrije emocije, pa je u govoru putila i suze radosnice, a njene reči su odzvanjale Arenom.

-Treba sada reći nešto, volim vas sve. Da li ste se lepo proveli večeras? Volim vas, volim vas, najviše vas volim. Hvala što ste bili večeras, vidimo se sutra i prekosutra – rekla je ona kroz suze i dodala:

-Moram da se zahvalim mojoj porodici, mami, tati, baki, deki, mom Filipu, najbližim saradnicima Blašku, Tijani i Lazi. Hvala mojim dragim muzičarima što ste vrhunski radili svoj posao. Mom dragom Petru Pašiću jednom jedinom. Za kraj da ponovimo pesmu, a vama hvala, sto puta, hiljadu pita i milion puta hvala.

Onda je krenula pesma „Dam, Dam, Dam“ i na samom kraju publika je još jednom pokazala koliko voli i poštuje mladu zvezdu.

0A0A5825

Podsetimo, Aleksandra se rasplakala na samom početku koncerta, a emotivnim rečima se obratila publici i mami Borki koja joj je bila najveća podrška.

-Dobro veče, Beograde! Dobrodošli na moj prvi solistički koncert. Sećam se pre 15 godina kad sam prvi put prolazila pored beogradske Arene da sam rekla „Mama, zamisli da ovde imam koncert“. I zahvaljujći vama to se desilo. Mama, sigurno plačeš sada. Sigurna sam da će ovo biti veče emocija, veče za pamćenje – rekla je Aleksandra na pocetku koncerta, a to pogledajte u videu:

0A0A5636

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: Milinković/Ankić/Jović