Login/Registracija

Prija grcala u suzama zbog bake i deke: „Želela sam da vas dvoje doživite ovo“ (VIDEO)

Aleksandra Prijović nije mogla da sakrije večeras emocije u Areni na prvom koncertu. Ponovo se rasplakala, a sada se obratila baki i deki koje posebno voli.

Uz pesmu „Sve po starom moja rano“ i u suzama Prija je priznala da je najviše raduje što su oni dočekali da je vide na ovoj sceni.

Capture 110

-Sada ide jedna od najemotivnijih pesama koje sam snimila. Ovu pesmu ću da posvetim baki i deki, znam koliko voliš ovu pesmu. Ja sam želela da vas dvoje doživite ovo, tata volim te. Volim vas sve najviše na svetu – rekla je ona u suzama.

Podsetimo, Aleksandra se rasplakala na samom početku koncerta, a emotivnim rečima se obratila publici i mami Borki koja joj je bila najveća podrška.

-Dobro veče, Beograde! Dobrodošli na moj prvi solistički koncert. Sećam se pre 15 godina kad sam prvi put prolazila pored beogradske Arene da sam rekla „Mama, zamisli da ovde imam koncert“. I zahvaljujći vama to se desilo. Mama, sigurno plačeš sada. Sigurna sam da će ovo biti veče emocija, veče za pamćenje – rekla je Aleksandra na pocetku koncerta, a to pogledajte u videu:

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: Milinković/Ankić/Jović