Aleksandra Prijović sa sinom zapevala sa uličnim sviračima, ovu pesmu prolaznici nisu očekivali da čuju od nje: „Divna je“ (VIDEO)

Aleksandra Prijović trenutno se nalazi u Banja Luci u okviru turneje od „Istoka do zapada“, a slobodno vreme koristi da uživa sa porodicom u prolećnom vremenu i aktivnostima koje ovaj grad pruža.

Pored koncerta, Aleksandra je oduševila javnost kada je zapevala sa uličnim sviračima, i još jednom pokazala koliko je prizemna devojka uprkos statusu najveće mlade zvezde.

ipiccy image 6 1 1

Pevačica koristi lepe dane da uživa u ovom gradu sa sinom Aleksandrom, a tokom šetnje zastala je i zapevala sa uličnim sviračima dečiju pesmu „Zakleo se bumbar u cvet i u med…“, što je njenog sina Aleksandra i sve prisutne oduševilo, dok su se u prolazu čuli komentari kako je divna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video snimku na početku teksta.

prija

Inače, Aleksandra Prijović je u Banjaluci tokom nastupa na sceni morala nakratko da prekine koncert nakon što je jednoj devojci u publici pozlilo. U trenucima dok se dvorana Borik tresla uz njenu pesmu “Dam, dam”, pevačica je videla šta se dešava na nekoliko metera ispred nje i odmah odreagovala.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović- Koncert Zagreb:

PROČITAJTE I :

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić