„Planirali su potomstvo“, Aleksandra Mladenović s knedlom u grlu o smrti Cipkinog muža: „Loše se oseća“ VIDEO

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da je preminuo suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Jaćimović, a ova vest potresla je čitavu javnost.

Među kolegama koje su i dalje u šoku nakon tragedije koja je zadesila Cipku je i pevačica Aleksandra Mladenović koja je o tome govorila za medije.

-Čule smo se, izjavila sam joj saučešče. Ne znam, ne postoji ta reč koja nju može da uteši. Ostala je bez voljene osobe, jako se loše oseća. Odgovorila mi je na poruku posle par dana što je razumljivo. I ovim putem joj šaljem podršku i ljubav- rekla je Aleksandra, a potom sa knedlom u grlu dodala:

-Baš velika tragedija. Znam da su dugo bili zajedno i da su planirali potomstvo. Prosto sve joj se srušilo u trenutku. Samo ona zna kako joj je.

IMG 20240520 WA0178 1

Podsetimo, kako je Grand saznao Cipkin suprug, Nebojša Jaćimović poznatiji kao Jarin preminuo je od posledica infarkta.

Jarin je iza sebe imao brak, a sa Cipkom je prethodnih deset godina uživao u ljubavi koja je krunisana brakom pre samo dve godine.

Par je nedavno pazario luksuzan stan u Šapcu, gde je Nebojša posedovao i privatnu firmu za prodaju pekarske opreme.

Inače, Cipkin suprug bio je i poznati funkcioner, ali i direktor raznih preduzeća, a kako tvrde domaći mediji nikada nije žalio da ulaže u Cipkinu karijeru.

ipiccy image 47 2 768x525 1

BONUS VIDEO: Kaća Grujić se rasplakala na dan rođendana

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/ A. Dačić