Login/Registracija

Aleksandra Mladenović napustila Srbiju, pa zablistala u belom: Iscurele fotke iz Firence, njen osmeh govori sve (FOTO)

Pevačica Aleksandra Mladenović radi punom parom na novom albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana, a sa svojim pratiocima deli tek po neki detalj sa snimanja novih spotova koje snima na atraktivnim destinacijama širom sveta.

Nakon vrelih kadrova iz Dubaija u kome je nedavno boravila, Aleksandra se sada nalazi u Firenci gde se sa svojim saradnicima ludo zabavlja na snimanjima odakle su iscurele nove fotke.

Dok vešto krije svaki delić novih pesama, na društvenim mrežama objavila je sliku u romantičnom stajlingu sa kapicom na glavi i mrežicom preko očiju, pa su mnogi posumnjali da se radi o nekoj baladi ili čak venčanju u spotu koji snima.

Posvećena sam radu na jednom velikom projektu, a to je moj drugi album i jedva čekam da to ugleda svetlost dana jer sve mora da bude onako kako sam ja zamislila– kaže Mladenovićka koje ne krije da se u njoj meša vrtlog osećanja kada pomisli na dan kada će album izaći.

 Imam veliki starh imam i nove saradnike, ali svakako sam prezadovoljna pesmama, nisam puno eksperimentisala i menjala i mislim da će se svideti publici. Album će izaći ceo odjednom, ali još ne znam datum jer ima puno pesama i svaka zaslužuje da ima svoju priču– objasnila je pevačica nedavno za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić