Login/Registracija

Milica Todorović u zagrljaju našeg repera podelila srećne vesti koje krije od prošlog leta: „Znate kako to kod mene ide, vaga mora da izvaga“ (FOTO)

Pevačica Milica Todorović objavila je srećne vesti na svojim društvenim mrežama koje su obradovale njenu publiku.

Naime, nakon što je dugo skrivala, napokon je otkrila da uskoro izlazi njena duetska pesma sa Gazda Pajom koja će, sudeći po ovom spoju, biti pravi letnji hit.

U leoprad print kompletu, ona je ispozirala pored repera, a uz zajedničku fotku otkrila je zbog čega je ovliko čekala da obelodani ove vesti.

Pre nego što vam kažem kada izlazi „NO NO NO“, moram vam reći da je spot za ovu pesmu snimljen u julu prošle godine. Aliii, znate kako već sve to kod mene ide (čitajte – sporo, jer vaga mora svašta da izvaga). Osim spota, pripremili smo vam i jedan od najboljih BTS -a u mojoj karijeri i zato jedva čekam da sve to vidite– napisala je Milica čiji novi duet možemo čuti već 31. maja.

„Konačno, grmi leto“, „Idemo“, „Kakav spoj“, samo su neki od komentara ispod ove objave.

Milica je pred našim kamerama otkrila da dobija dosta poruka od udvarača na društvenim mrežama. Među tim porukama ima i onih od oženjenih, a ona sve to reši po kratkom postupku.

-Dobijam ja poruke na Instagramu, kažu mi slatka si, mogli bismo da popijemo kafu, ja na to ne kažem ništa, šta da kažem kad ne poznajem čoveka. Ja moram nekoga da upoznam, pa da mi se svidi energija i kad nešto klikne, možemo da uđemo u neku priču – kaže Milica i otkriva kako reaguje kada joj se udvara neko ko je zauzet:

-Nervira me to, baš se iznerviram i samo iskuliram – zaključila je ona, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić