Login/Registracija

Džej bi danas proslavljao rođendan: Marija preminulom ocu posvetila emotivne reči koje teraju suze na oči (FOTO)

Legendarni pevač Džej Ramadanovski danas bi proslavio pedeset deveti rođendan, a njegova naslednica preminulom ocu posvetila je emotivne reči na Instagram nalogu i rasplakala mnogobrojne pratioce.

-Moj dragi tajko, danas bi napunio pedeset devet godina. Mnogo nam nedostaješ, ali znaš da si svakodnevno u našim mislima. Puno te volimo, čuvaj nas – napisala je Marija na popularnoj društvenoj mreži uz fotografiju legendarnog pevača.

Ispod Marijine objave ređali su se emotikoni podrške i ljubavni, a mnogi su citirali i reči Džejovih pesama, te na taj način pokazali koliko im nedostaje preminuli muzičar.

Tokon skorašnjeg intervjua za Grand, Džejova naslednica priznala je da joj otac sve više nedostaje kao i da često zaplače uz njegove pesme.

Naravno da reagujem emotivno, pustim i suze. Svakodnevno nam je u mislima, celoj porodici. Jako nam nedostaje. Izbegavam da puštam njegove pesme na jutjubu. Ne slušam muziku zato što me to jako rastuži. Uvek zaplačem uz „Živote, ženo bez morala“ – rekla je Marija.

Pevačeva naslednica otkrila je za Grand šta njena porodica misli o filmu koji se snima po motivima iz života Džeja Ramadanovskog.

Moja porodica se nije oglašavala, majka i sestra ni ne žele da budu deo javnosti. Skoro sam rekla da znam da se snima film kao i moja porodica, a scenario ćemo dobiti uskoro. Mislimo da će film biti verodostojan, dobar i istinit što moj otac i zaslužuje.

Ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk