Login/Registracija

Aleksandra Bursać dobila poklon od Jelene Gerbec kojem bi većina muškaraca pozavidela (VIDEO)

Poznato je da pevačice zbog posla prelaze velike razdaljine automobilom, a jedna od njih koja je često i sama za volanom jeste Aleksandra Bursać. Kako bi brže dolazila do cilja pevačica je konačno rešila da preskoči redove na auto-putevima i da plaća putarinu pomoću elektronskog uređaja sa kojim nema zaustavljanja na naplatnim stanicama.

-Moj poklon za 8. mart – pohvalila se Aleksandra koja je svoj ENP tag dobila sa malim zakašnjenjem od koleginice i prijateljice Jelene Gerbec posle nekoliko dana zakašnjenja.

Svečano uručenje proslavljeno je uz prigodne stihove:

-Ja sam šofer, ja sam šofer, vozim kola jaka – reči su pesme „Trese mi se lada“ od Maje i Loleta kojom je Aleksandra „podvukla“ video sa svojim novim poklonom.

Aleksandra se inače i ranije žalila da je muškarci posmatraju kao slabiji pol, što ona nipošto ne prihvata već želi da bude samostalnam a tag uređaj će joj samo olakšati brzinu komunikacije uživo, tačnije putovanja.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno otvoreno govorila o privatnom životu, a tom prilikom je priznala da mnogi muškarci ne mogu da prihvate njenu karijeru i to što posao stavlja na prvo mesto.

– Mislim da je uspeh problem, da muškarci ne mogu da se nose sa tim. Ja sam svojim radom i trudom sve stekla, jer želim sve da obezbedim sebi, svojoj porodici i jednog dana svojoj deci. Mislim da je to generalno problem u našem poslu da se nađe neko ko to prihvata i razume objasnila je pevačica koja je do sada uvek stavljala karijeru na prvo mesto.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić