Login/Registracija

Aleksandar Sofronijević otkrio kada staje na ludi kamen: „Bože pomozi“

IMG 20230911 131536 e1694440237134 630x426 1

Popularni harmonikaš Aleksandar Sofronijević nedavno je obelodanio vezu sa doktorkom, a kako se šuška par je započeo i zajednički život.

Naime, iako vredno radi i zbog posla često putuje, Aca Sofronijević priznaje da i te kako ima vremena da bude posvećen izabranici te su tako ovog leta obišli nekoliko destinacija.

– Bilo je vremena za odmor, moram da priznam i baš sam se lepo odmorio. Bili smo u Španiji, posle smo bili u Crnoj Gori gde smo odmorili baš dobro, pa smo onda svirali jedan lep događaj u Opatiji, tamo smo isto ukrali malo vremena da se provedemo. To je za sada do kraja ove godine, pa ko živ, ko mrtav, Bože pomozi – rekao je za kroz smeh, a potom otkrio detalje njegove romanse.

-Živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona – istakao je Sofronijević, kako prenosi 24sedam.

677539d3b1ceb70198bf5d7912c11afd8742b59f

Na pitanje da li ih okolina pritiska da izgovore sudbonosno“da“ i organizuju svadbeno veselje, harmonikaš je poručio:

– Ne, oni su svi u svom fazonu, znaju da smo mi određeni ljudi, imamo naše puteve, karijere, a sve će doći na svoje kada zatreba.

sofra2

Podsetimo, Sofronijević je nedavno objasnio da nije podlegao stereotipu „pevačica-harmonikaš“, kao i da ga pevačice nikada nisu zanimale.

-To je nekada bilo neizbežno, ali mene pevačice nikada nisu privlačile. Uvek smo komunicirali na nekoj drugarskoj osnovi. Danas sam srećno zaljubljen. Ona je iz Čačka – ispričao je Sofra u jednoj TV emisiji.

BONUS VIDEO: Sofra progovorio o braku

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović