Login/Registracija

Bosanac upecao ribu, pa jednim potezom zbunio sve: „Kad imaš pare, imaš sve“ (VIDEO)

Nakon pauze od dva meseca, čuvena osmorka šoua „Zvezde Granda“ okupila se juče u Grandovom studiju spremna da zablista u novoj sezoni.

Vidno raspoloženi i sa osmesima članovi žirija stizali su jedni za drugima, a posebno raspoložen, ali i odmoran bio je Dragan Stojković Bosanac koji je za Grand otkrio da je leto proveo na pecanju u kome već godinama uživa.

-Na Uni sam pecao ovog leta, bilo je baš čarobno, imam i snimke! – otkrio je Boske.

-Koja je najveća riba koju si upecao?- zanimalo je fotografa Zorana Kuzmanovića Munju, a Stojković je odgovorio kao iz topa.

-Na moru sam uhvatio jednu od 800 grama, nije više, a na reci je bila pastrmka od kilo ipo. Prvo sam je ljubio i mazio, pa vratio. Možeš da je kupiš, kad imaš pare imaš sve (smeh)- našalio se Dragan koji je sudeći po preplanulosti, ali i osmehu ovog leta izuzetno uživao.

Naravno, kako je uvek spreman na šalu na Munjino pitale „Da li imaš pare?“ Boske je sve nasmejao:

-Imam neku sitninu, ali mnogo sitnine! Metali, vreća! (smeh)

Iako su pred njim velike obaveze i brojna snimanja, Stojković će i ove jeseni vredno raditi i mimo „Zvezda Granda“, međutim umesto u Ameriku, koju veoma često obilazi, ovoga puta ide u Kanadu.

-Moram Munjo da te vodim na moje nastupe gde imam po 5, 6 hiljada ljudi, koji skandiraju. To su solistički nastupi koji nisu materijalne prirode već za narod- istakao je Bosanac za Grand.

Šta je još Boske rekao pogleajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Bosanac stigao na prvo snimanje „Zvezda Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović