Voja Nedeljković kasnio na prvo snimanje „Zvezda Granda“, a tek da čujete razlog (VIDEO)

DSC03392

Nakon dvomesečne pauze članovi popularne ekipe „Zvezda Granda“ ponovo su se našli u studiju na Koštunjaku gde je juče počelo snimanje nove sezone najgledanijem muzičkog šoua.

Vidno raspoloženi i sa osmesima na licu članovi žirija pristizali su na Košutnjak gde su ih opkolili pripadnici sedme sile kako bi dali izjavu o novom serijalu, ali je jedino voditelj Voja Nedeljković bez zastajanja uleteo u studio. Razlog za to je bilo „sitno“ kašnjenje na koje popularni voditelj nije navikao, iako se potpuno spreman pojavio na prvom snimanju.

DSC03394
DSC03396

-Što kasnite?– upitala ga je naša novinarka, a Voja odgovorio u brzom hodu.

-Išao da jedem– rekao je i sa osmehom uleteo u studio gde ga je već čekala ekipa.

Kako i dolikuje otvaranju nove sezone Voja se na prvom setu pojavio u elegantnom odelu i već po dolasku u čuveni bekstejdž dobio komentare da mu je odmor očigledno prijao i da je liniju doveo u red.

I njegova koleginica Sanja Kužet zasenila je stajlingom na prvom snimanju, a kako je izgledala i kakva je atmosfera bila juče u „Zvezdama Granda“ pogledajte u videu ispod.

Podsetimo, Saša Popović juče je otkrio da će nova sezona biti dinamičnija i interesantnija, ali i da će se ovaj serijal po mnogo čemu razlikovati od prethodnih.

-Ova sezona se razlikuje od svih ostalih jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima 2 muška i 2 ženska kandidata. U ovoj prvoj emisiji imamo 4 muška i 4 ženska kandidata – objasnio je za Grand Popović i nastavio:

-Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskimImamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledaćete emisiju i biće vam jasno.

IMG 6418

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović/N.Pantelić,
Autor: I. Ankić