Login/Registracija

Sofra o iskustvu koje je stekao u emisiji „Nikad nije kasno“: „Svirali smo sve na najlepši mogući način“ (VIDEO)

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević nedavno je za Grand pričao o svojoj karijeri i priznao da je dosta iskustva stekao dok je svirao u emisiji „Nikad nije kasno“.

Sofra o iskustvu koje je stekao u emisiji Nikad nije kasno

sofra o iskustvu koje je stekao u emisiji nikad nije kasno
Sofra o iskustvu koje je stekao u emisiji Nikad nije kasno

Kako je pre nekoliko godina počeo samostalno da radi, Sofra ne krije da su njegova vrata otvorena za sve pevače i sve muzičke stilove.

-Pripremamo svašta novo, otvorena su vrata svima, tu su svi žanrovi, popularna, narodna, folk muzika. Sada polako gradimo svoj put kao izdavači da naša izdanja dođu do medija i emitera, sve ide svojim tokom – rekao je on za Grand.

sofra o iskustvu koje je stekao u emisiji nikad nije kasno 2
Sofra o iskustvu koje je stekao u emisiji Nikad nije kasno

Sofra priznaje da je u emisiji „Nikad nije kasno“ stekao mnogo iskustva kada je živa svirka u pitanju i dodaje da je od tog momenta njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

-Ja uživam u tome da sviram sve, nikad mi nije dosadno. Kada smo svirali u emisiji „Nikad nije kasno“, svirali smo svaku muziku na najlepši mogući način. Ja muziku ne delim na dobro i loše, ima svega i svaka muzika zaslužije pažnju – zaključio je Sofra.

Šta je još harmonikaš rekao pred našim kamerama, pogledajte u videu na početku teskta

BONUS VIDEO – Aleksandar Sofronijević o karijeri:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković/A.Dačić