Aco Pejović dobio ZLATNU PLAKETU od Granda, pa otkrio šta mu je drugarica i voditeljka naredila pred emisiju (VIDEO)

Povodom jubuleja 25 godina „Grand produkcije“ i deset godina „Grand televizije“ regionalnoj muzičkoj zvezdi Aci Pejoviću u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ uručena je zlatno priznanje za uspešnu saradnju i izuzetan doprinos produkciji.

Voditeljka Vesna Milanović najavila je pevača uz reči da je uvek zgodan, doteran i lepo obučen, dok je Aco otkrio da ga je upravo ona nagovorila da se svečano stilizuje za ovu emisiju.

-Uvek doteran, uvek zgodan, uvek dobro obučen i uvek dobro raspložen- konstatovala je voditeljka.

ACO PEJOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 4 ok 1

-Hvala vam na pozivu, meni je čast i zadovoljstvo da sam danas ovde sa vama. A što se tiče sređivanja, ti si me Vesna izmaltretirala i rekla „Nemoj slučajno da mi dođeš u nekoj jakni, moraš biti sređen“. I evo vidi, sređen – rekao je pevač i nasmejao sve.

-Ne, uvek doteran, uostalom kako i priliči ovom događaju. 25 godina Grand produkcije, a ti si sa nama upravo toliko – dodala je voditeljka.

ACO PEJOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 3 ok 2

Aco se zatim osvrnuo na uspešnu saradnju sa Grand produkcijom i poželeo da traje još dugo godina i da i dalje bude i dalje neprikosnoven lider u regionu.

-Ja vam želim svu sreću ovog sveta i da trajete bar još 50 godina na ovih 25 godina. Hvala vam na nagradi zaista – dodao je Pejović.

ACO PEJOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 5 ok

Aco je u emisiji najavio da prvog juna održava solistički koncert u Nišu i počinje veliku turneju, ali to nije bilo sve od iznenađenja za gledaoce.

Naime, pre koncerata, Pejović će objaviti još jedan album koji njegova publika već čeka sa velikim nestrpljenjem.

Ptičiće nam šapuću, a neki su i čuli da će ovo biti album tvog života – nagovestila je Vesna, a Aco kroz osmeh odgovorio:

-Videćemo, to zavisi od publike, ali ja se nadam da će tako da bude, a verujem da neće imati razloga da bude drugačije. Zadovoljan sam, u studiju sam, privodim kraju spotove.

ACO PEJOVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 6 ok 1

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO– Milica Todorović – Dodelala zlatne plakete

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković