Login/Registracija

Dobrila Čabrić u gipsu: „Nestašluk me je koštao, urekli su me“

Pre mesec dana Dobrila Čabrić, najstarija učesnica i pobednica šoua „Nikad nije kasno“, proslavila je 95. rođendan i promovisala autobiografsku knjigu „Na putu ka stotoj“, a sad se doživela nezgodu i to u rodnom Skoplju.

Pevačica je istakla da ju je nestašluk koštao gipsa, a za Grand je otkrila šta se zapravo desilo.

-Čim sam iz Beograda stigla u Skoplje izašla sam iz stana da kupim hranu za pse, ali se nisam nadala da je od kiše toliko klizavo na trotoaru. Žurila sam da završim sve što imam, krenula prečicom i u brzini se saplela i tresnula na beton-priča Dobrila i nastavlja:

-Eto, rezultat je napukla ruka ispod levog ramena. Moji su me odmah odveli u bolnicu i naravno sada imam gips. Neočekivano, ali moram da mirujem, a ovde me svuda traže.

Dobrila ističe da se dobro oseća i da je u ovom slučaju kafana neizbežna. Kaže, život ide dalje i treba ga slaviti.

-Ništa me ne boli, aktivna sam uprkos svemu, idem gde me moji zovu. Bila sam čak i na koncertu Miroslava Ilića, ništa mi ne predstavlja problem. Ovog petka idem na kontrolu kod lekara, pa ću znati kako stvari stoje- kaže Dobi za Grand i u svom maniru šali se na račun trenutnog zdravstenog stanja.

-Urekoše me svi posle moje pojave u emisiji ‘Nikad nije kasno’ kod Žike i svih lepih komentara da sam neuništiva. Telefon ne prestaje da mi zvoni, svi me traže, a moram da ga isključim da bih bar malo odspavala – kroz osmeh ističe.

Tvrdi da joj ništa ne predstavlja problem koliko činjenica da je i dalje bez automobila koji je uništen u saobraćajnoj nezgodi.

-Teško mi je zbog auta, ali nadam se da ću ga imati do aprila. Ne mogu ništa da uradim bez auta, a uskoro treba da dođem u Beograd i nastavim sa promocijom svoje knjige– kaže 95-godišnjakinja i dodaje da ima velike planove.

-Čekam da mi se odštampa i knjiga na makedonskom jeziku. Posle me očekuje promocija u Skoplju i to u dve verzije – na sprkom i makedonskom – optimistično završava Dobrila.

Podsetimo, Dobrila je nedavno proslavila 95.rođendan i promovisala prvu knjigu „Na putu ka stotoj“, a naša ekipa prisustvovala je proslavi u jednom beogradskom klubu.

Sve detalje sa Dobriline žurke pogledajte u videu.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić