Login/Registracija

Marko Gačić neprepoznatljiv, smršao 45 kilograma: „Bežao sam od teretane“ (VIDEO)

Marka Gačića publika je zavolela još tokom učešća u najpopularnijem muzičkom šou programu „Zvezde Granda“. Iako se može pohvaliti vanserijskim glasom, Gačić se nekoliko puta našao na meti kritika zbog viška kilograma te je odlučio da promeni životne navike i napravi neverovatnu transformaciju.

-Ovo je transformacija na bolje (smeh.) Želeo sam prvenstveno zbog zdravlja, ali i zbog izgleda. Sada se mnogo lepše osećam, sve mi je lakše. Bilo je vreme, dosta sam se zapustio- rekao je Marko sa osmehom na licu, a zatim otkrio koliko je kilograma skinuo.

-Skinuo sam najviše kilograma u prvih šest meseci, a do sada četrdset i pet. Mislim da je Kosmajac smršao samo više od mene, skoro smo se nešto videli i reče mi da je skinuo čak šezdeset. Svakako je ovo zdravije, sve lakše podnosim, lakše radim, ma lepše i spavam. Mnogo se bolje osećam- priznao je za Grand.

Iako je promena i više nego očigledna, Gačić tvrdi da nema nameru da stane te je odlučio da se baci na trening i iskleše mišiće do leta.

-Planiram sada da se pozabavim treningom. Vreme mi je jer se ja nikada nisam nešto aktivno bavio sportom. I kada sam krenuo u teretanu, dođem tri ili četiri termina i onda me obaveze odvuku na drugu stranu. Mada moram da priznam da sam i jako mrzovoljan po tom pitanju, tako da planiram stvarno da se malo više aktiviram, to mi je sledeći korak- objasnio je Marko za Grand.

I to nisu svi noviteti u životu Marka Gačića. Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ nedavno je upisao fakultet i već sada se ekipi Grandove redakcije pohvalio upisanom desetkom u indeksu.

-Baš sam malopre bio na faksu. Ide mi super, položio sam ispit. Do sada nisam mnogo pričao o tome. Upisao sam dizajn zvuka i dugo sam želeo da se posvetim tome, a sada za to imam vremena- rispričao je Marko, a da li desetke padaju na lepe oči ili vreme provodi nad knjigom saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović