„Samo mi znamo kako smo se borili“ Zorica Erić nikad emotivnija, obratila se najvažnijem muškarcu u njenom životu: „Nismo imali mnogo, a danas si bogat“

ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 48 1

Nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno“ Zorica Erić nikad nije krila svoje emocije, čak je svoju tešku borbu sa porocima i životnu priču podelila javno u emisiji u kojoj je i trijumfovala, a sad je otišla korak dalje i javno podelila kako se oseća zbog velikog dana u njenoj porodici.

Pevačica je često isticala da su joj u borbi sa porocima suprug i dve ćerke bili najveća podrška, a sad je emotivnom objavom dirnula svoje pratioce na društvenim mrežama i pokazala koliko joj je i ljubav oca Slobodana znači.

zorica eric
Fejsbuk/zorica.eric.14

Na njegov rođendan pevačica je objavila fotografiju sa njim i unukom Vukom, a zatim se javno obratila svom ocu.

-Tata, nekad nismo imali mnogo, samo mi znamo kako smo se borili. Danas si bogat čovek. Najbogatiji ikada, jer smo svi zdravi, svi smo zajedno. Imaš troje dece, pet unučića i ovog malog prdonju praunuka.
Svi ti želimo srećan rođendan i svaki sledeći da bude radosniji od ovog!
Volim te– napisala je pevačica nakon čega su čestitke krenule da se nižu, kao i komentari da je roditeljska podrška najvažnija u životu.

Zorica je ranije za Grand otkrila koliko joj se život promenio otkako je u njen život stigao unuk Vuk.

-Mislim da je ceo svet stao i da se sve okrenulo njemu. Ni o čemu više ne razmišljam osim o unuku i svaki slobodan trenutak koristim da provedem vreme sa njim. Mislim da sam više dosadila objavama na društvenim mrežama o njemu – rekla je Zorica za Grand.

BONUS VIDEO Nadica Ademov o majčinstvu i naslednici

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. A.