„Život nije fer, ali je dobar“, Dobrila Čabrić se ne zaustavlja: „Prešišaću stotu!“

dobrila 768x525 1

Nakon što je trijumfovala u popularnom muzičkom šouu „Nikad nije kasno“ i dobila epitet „super bake“ Dobrila Čabrić se ne zaustavlja ni u 95. godini.

Pre samo nekoliko dana, baš na svoj rođendan, publici je predstavila svoju autobiografsku knjigu „Na putu ka stotoj“ i to na nesvakidašnjoj promociji koju je organizovala u Beogradu. Naravno, Dobi se tu nije zaustavila već je rešila da osvaja srca širom Srbije te svoju knigu predstavila i publici u Užicu i Kikindi.

-Onaj ko pročita knjigu imaće čitav moj život u svojim rukama, bogat je, ima svoje uspone i padove i srećna sam što sam uspela to da vam otkrijem. Vodila sam dnevnik i kada sam stigla do petog dana, dešavalo se svaki put nešto loše ili bi pala ili bi polomila ruku ili bi se pokvario auto. Pa rekla sam samoj sebi ako izađe ova knjiga pretpostavljam da neće biti kraj mog života, a znate li koji je razlog- lična karta mi vazi do 2033. godine.Ja ću to da opravdam kako znam i umem- izjavila je Dobrila na promociji knjige.

jhfdjkfkmsld 1

Ovakav potez naišao je na lavinu pozitivnih komentara na Dobrilinom Fejsbuk profilu na kome je veoma aktivna.

-Održala sam nekoliko promocija i svaka je bila posebna na svoj način, ali ista u smislu da smo na svakoj slavili život i da smo uz muziku i igru predstavili knjigu. Moja generacija umire ili je već umrla, a ja živim. Okružena sam mladim ljudima i to me čini srećnom, nekako osećam da doživljavam novu mladost uz njih, ne daju mi se da predam. Knjiga je nešto što sam dugo čekala. Razmišljala sam da li uopšte da pišem, ranije sam pokušava da pišem dnevnik, ali su se uvek dešavale neke nesreće. Reko ako napišem ovu knjigu, da nije ovo pred smrti…Ali Boga mi neće jer ja sam puna energije – rekla je Dobrila nedavno za Grand i dodala:

Život ide dalje, idemo dalje. Ja ništa ne planiram unapred, sve to spontano dođe, jer ako planiram, plan propadne, uvek me nešto ukoči. Ovako pustim da vidim šta će dan da mi servira i čim se probudim ja sam srećna, tad mi sve vijuge rade.

BONUS VIDEO

Foto: L. Cvetković/ Facebook,
Autor: J. Jović