„E ovo su muzičari gospoda“ Žika kao u kampanji, fanovi uvereni u trijumf: „Ko za predsednika a ko za ministre?“ (FOTO)

zika jaksic opcinjen glumicom

Poznato je da je autor popularnog takmičenja „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić svirao u grupi „Ritam srca“ koja je žarira i palila na regionalnoj sceni do pre petnaestak godina, a sada je isplivala njihova fotografija iz tog vremena koja je veoma aktuelna proteklih dana.

Naime, pevač i nekadašnji član ovog sastava Dejan Ćirković Ćira objavio je zajedničku sliku benda na svom Instagram nalogu, a mnogi korisnici društvenih mreža saglasni su da tadašnji četverac izgleda kao da je danas u predizbornoj kampanji.

Zika u kampanji 1
Instagram fenomenalnicira

-E ovo su muzičari gospoda. A ne ovo danas što se plasira. Svaka čast. Biti zvezda u to vreme značilo je da imaš kvalitet -napisao je najpre jedan korisnik mreža, dok su drugi aktuelizovali „čitavu stvar“.

-Ko za presednika a ko za ministre? – pitao je jedan Ćirin pratilac.

U mnoštvu komentara izdvojio se i jedan koji je dao i prognozu rezultata.

-Jao! Zlatni moji Župljani! Pa mogu da ti kažem da bi dobili glasova i glasova i dalje od Srbije – poručila je jedna korisnica Instagrama.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 5 ok

Koliko je poznato Žika, Ćira i drugi članovi benda „Ritam srca“ nisu učesnici na izborima koji se u Srbiji održavaju za tačno dve nedelje, a čak i da jesu, sigurno je da je predsedničko i premijersko mesto u „Nikad nije kasno“ rezervisano za Sašu Miloševića Mareta, koji iz sezone u sezonu svojim šarmom predvodi žiri u popularnom takmičenju.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 07092022 FOTO MUNJA 5 ok

BONUS VIDEO: Žika Jakšić se zbunio u emisiji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić