Posle mnogo godina „RITAM SRCA“ ponovo osvaja: „VRAĆAMO SE NA SCENU“ (VIDEO)

Devedesetih i dvehiljaditih godina uživali smo u hitovima grupe „Ritam srca“, a nakon dugogodišnje pauze popularni sastav ponovo se vraća na muzičku scenu. 

Kako saznaje Grand Online, vlasnici hitova „Ja hoću sad“, „Marija“, „Jovana i dr, Joca Đević i Dejan Ćirković Ćira snimili su novu pesmu koja nosi naziv „Hvala ti ženo“, što će ujedno biti poklon svim damama za 8. mart.

b4e7b160768ac10068b0d58b00d755ec5323b4fd

– Tačno je, ‘Ritam srca’ se ponovo okupio i to na najlepši i najkreativniji način – sa novom pesmom za koju smo sigurni da će se svideti prvenstveno damama, zato smo je rešili da je poklonimo njima za Dan žena. Pesma je završena, ostalo nam je samo da u Beogradu snimimo spot i napravimo jednu malu promociju. Ali pošto ste vi kao zvanični Grandov portal uvek bili tu za nas, napravićemo izuzetak i pustićemo vam deo novog projekta – rekao je s osmehom Ćira i dodao da je kompletan autor muzike i teksta nekadašnji pevač grupe. 

– Divno je bilo okupiti se ponovo i zajednički uložiti sav trud, ljubav i energiju u ovako divnu pesmu, za koju je inače Joca radio i muziku i tekst – dodao je. 

Poslušajte kako zvuči novi hit „Hvala ti ženo“. 

……

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić