Login/Registracija

Žika Tanji priredio specijalno iznenađenje: Pevačica oduševljena, Mare sve zabeležio telefonom (VIDEO)

tanja savic i zika jaksic

Još jedna emisija puna iznenađenja, zabave, dobre muzike i salve emocija je pred vama, a mi vam tik pred emisiju donosimo delić atmosfere.

Znamo da je Žika pravi domaćin i da ništa ne prepušta slučaju, a tako je bilo i ovog puta. Ovonedeljnoj članici muzičkog žirija Tanji Savić voditelj je pripremio posebno iznenađenje koje ju je naporosto oduševilo.

Kolačići sa njenim imenom razveselili su pševačicu, a ako se po jutru dan poznaje biće ovo jedna zaista slatka emisija i jedno slatko druženje.

kolacici

Žika je oduševio Tanju, ali se kasnije zabrinuo da se na njega ne naljuti njegova draga prijateljica Dragana Katić, pa je savet kako da i nju iznenadi brže bolje potražio od Jane, jer pevačica dobro zna šta žene vole.

Jana je odmah smislila pakleni plan, a Dragana je naprosto sijala od sreće kada je Tanja izvela samo za nju njenu omiljenu pesmu.

mare

Bravo orkestar, iznenađenje uspelo – ushićeno je obavestio muzičare Jakšić.

Pa znam i ja šta Dragana voli – dodala je Jana, pa samo za šarmantnu voditeljku pustila glas i zapevala svoje najveće hitove.

U Janinom raskošnom glasu pored voditeljke najviše je uživao Mare koji je sve zabeležio telefonom.

Znamo da je Žika čovek veseljak, pa nije mogao da dozvoli da se završi samo na tome, već je muzički spektakl tek mogao da počne.

zika i zene

Poznato je da je Žika veliki zavodnik, a dame ponesene sjajnom atmosferom ni ovog puta nisu mogle da odole njegovom šarmu, pa su pojurile da se sa njim fotografišu.

Sjajnoj atmosferu pridoneli su i veterani, pa uglas zapevali veliki vojvođanski hit.

atmosfera

E sad, šta su pevali i šta se još dešavalo iza kulisa saznaćete ako pogledate video ispod.

Podsećamo vas da je ovaj tekst plod naše mašte u cilju da vas zabavimo pred vaš omiljeni muzički šou, verujemo da ćete i večeras uživati. Pratite nas od 21h na televiziji „Prva“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.