Login/Registracija

Da ti srce pukne! Nathalie Prijović posvetila emotivnu objavu pokojnom suprugu, pa rasplakala region: „Moje sve“ (FOTO)

nathalie prijov

Učesnica aktuelne osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Nathalie Prijović  suočila se početkom godine sa velikom tragedijom.

Njen suprug je u januaru ove godine oduzeo sebi život, a ona i cela njena porodica su teško podneli ovaj nenadoknadiv gubitak. Veteranka je skupila snage i posle nekoliko meseci stala je ponovo na Grandovu scenu, a taj nastup upravo je posvetila pokojnom suprugu.

Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenuJoš uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savesti što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična – rekla je Natali pred našim kamerama posle tragedije.

Ona i njena porodica čuvaju uspomenu na njega, pa tako Natali često na društvenim mrežama deli porodične fotografije.

Jedna slika je privukla posebnu pažnju njene publike, ali je ujedno i rasplakala mnoge. Uz jednu od slika ona je napisala emotivan opis koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

-Moje sve – napisala je Natali uz nekoliko emotikona srca.

Podsetimo, ona je u izjavi za naš portal nakon tragedije priznala da niko nije mogao da nasluti šta će se desiti i da je ovaj gubitak veliki teret za nju.

Nisam znala da toliko pati. To mi je najteže jer sam sa čovekom provela dvadeset pet godina i nisam mogla da shvatim, znala sam da mu je teško kao i svima nama. Takva je jednostavno situacija u zemlji, ali on je očigledno teško podneo sve te stvari. Nisam znala da mu je toliko teško – rekla je ona nedavno.

U videu pogledajte emotivnu ispovest veteranke Nathalie Prijovič.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković