Login/Registracija

Žika prekinuo poljubac Dragane i Milice: „Halo milicija, nema kod mene demokratije“

ipiccy image 3 8

Duelski par, četvrti po redu večeras čine dve dame Žužana Sekereš i Danijela Jovanović.

Žužana je večeras izabrala pesmu Ain“t nobady, a Milica Todorović odmah je skočila i zaigrala na prve taktove ove poznate pesme.

IMG 1705

Žužana, znaš šta je mene oduševilo ovde? Izašla si kao princeza na ovu scenu u toj haljini, a onda je iz princeze izašla crnkinja sa svim tim visinama, ma bravo – rekla je veteranki Milica Todorović, a sa njom se složio i Sergej Ćetković:

Bilo je super, meni je bilo super pogotovo na kraju, bend je zaista super, baš su nas podigli energetski.

Predsednik žirija Saša Milošević Mare složio se sa ostalim članovima žirija

Meni je super što si odabrala tu pesmu, prosto sam uživao i u izvođenju benda, ali i u tvom izvođenju. Nisi ti tu ništa pogrešila – zaključio je Mare.

IMG 1737

Nakon Žužana na scenu je izašla u Danijela koja je ovog puta zapevala „Donna con te“ na italijanskom jeziku, a ova pesma posebno je prijala svim članovima žirija.

Zahvaljujući Danijeli kao da smo večeras u San Remu, sjajno, sjajno. Ova pesma mi je oduvek bila čudna, ona nema neki udarac, ali tako nekako valja i mogao bih da je slušam ceo dan – prokomentarisao je Mare.

Ovo je bilo fenomenalno, mi u Crnoj Gori smo odrasli na San Remu – dodao je Sergej Ćetković, a sa njim se složila i Milica Todorović koja je udelila komplimente veteranki, ali i voditeljki Dragani Katić.

milica i dragana

Svi su slatki, ali Dragana ti si najslađa. Ti si preslatka i kada izađeš na taj stejdž sve baciš u senku – započela je Milica, a onda je između dve dame pao sočan poljubac po nagovoru Žike Jakšića.

Hoćemo li u usta – pitala je Milica i krenula da poljubi zbunjenu voditeljku, ali onda je Žika protestovao:

Poljubi je u obraz, ne može u usta da se ljubite. Nemojte da dajete loš primer, jel treba ja sada da Mareta ljubim u usta. Ljubi momka kad ga nađeš, pusti tu modu. Halo milicija, nema kod mene demokratije! Kad ja kažem, tako mora da bude, joj – rekao je Žika.

IMG 1687 2
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.